Szerintetek ez a videokari gyári hibás? Lent
Figyelt kérdés
[link] ilyen videokarim van én 32 ért vettem kb 2hónapja és szinte minden játék 60fps-el megy pl cod bo2 cod2 goat simulator ultrán laggol lehet hogy alaplap nem elég hozzá ? asus m5a78l-m lx3 10ezer forintos alaplapról beszélünk am nem indul újra a gép (rámek h újraindítás kikapcsol be és betölt a windows logo se kép se hang ) watch dogs highon 25-35fps de vezetés közben mintha néha ici picit szaggatna
am procim az egy amd fx6300,táp chieftech smart 500w vinyó toshiba 500gb ram kingston 8gb ddr3 1333mhz
2014. aug. 29. 22:44
1/5 soccerway válasza:
lehet hogy nem 100-as a 260x, sőt biztos is, de nem csak nálad vannak furcsa anomáliák vele.
2/5 A kérdező kommentje:
a biosban a videokáryát nem lehet megnézni valahogy ? nekem csak a prcoit ram meg ilyenek vannak olyan van csak h pcie overlocking az se hiszem hogy az nem ? hát nem tom de vissza lehet vajon cserélni ?
2014. aug. 29. 22:55
3/5 anonim válasza:
olvastad a hozzászólásokat pcx-en? Iszonyatosan agyonhúzott kártya...
4/5 A kérdező kommentje:
igen de amikor rendeltem nem nagyon figyeltem sajna :( de amúgy most meg pl a the crewet töltöttem le ultán megy uplayen ingyen le lehetett tölteni (ezzel arra célzok h akkor ez olyan mintha eredeti lenne nem ha uplayről vagy originről vagy steamról töltök le nem ? a többi játékom meg tpb van de am nekem az zavar h miért nem indul újra ? újra is telepítettük meg minden
2014. aug. 30. 00:14
5/5 A kérdező kommentje:
am haveromnak is ilyen gépe van csak alaplapja jobb és neki nincsennek ilyen gondjai habár lehet neki se menne cod2be 90fps felé de ő nem figyeli az fpst (bocsi most nézem 60at írtam erre is ez 90re felmegy) lehet nekem se kellene oszt cső :D
2014. aug. 30. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!