Én vagyok hülye vagy ezek tényleg össze-vissza kamuznak. Több ki lent?
Értek a procikhoz, nem is terveztem tőlük vásárolni csak érdekelt az árujuk. De mikor olyat olvadok, hogy az A10 7850k felér egy i5-el! Meg, hogy az jó minden mai játék magas minőségű futtatására. De jó a reklám dumájuk. Vélemény?Itt a gép: [link]
ar.html
A pc-outlet.hu-val ellentétben nem hazudnak csak nem teljes az igazság! :)
Valóban, a tesztekben utolérheti az i5-t (pláne ha húzva van az AMD) de ugye kérdés melyik típust.
A "mai játék" is egy tág kifejezés, tehát van amelyiket simán viszi az APU. Nyilván nem egy GTAV-re gondolnak.
A "ne vegyél előre összerakott gépet" az itt is igaz természetesen.
Azért annyit hozzátennék,hogy megfelelő hardverkörnyezetben egy 7850K fullHD-n viszi a GTA 5-t,úgy hogy 1-2 szűrőt be is lehet kapcsolni,egyébként a grafikai részletesség lowon.
900p-n akár feljebb is vehetünk egykét dolgot,720p-n meg főleg.
GTA5 ilyen szempontból nem jó példa.
szerintem erről csak az tud igazi véleményt mondani,aki kipróbálta.
lehet bármilyen erős egy szálon a processzor,ha nincs olyan videokártya a gépben,ami a mai játékoknál szinte kötelező.
7850k-ba r7 265-ös van integrálva,ha a gépbe a ramok is megfelelő sebességgel rendelkeznek,akkor az apu integrált r7-ese bármit el tud futtatni,ellenben az intel integrált gpu-jával.
Az első kommentelő szerintem út közben eltévedt, és a 8 magos FX-ekről kezdett el beszélni.
Ezek i3 alatt teljesítő cuccok, bennük meg egy HD 7750-7770-nek megfelelő teljesítményű IGP-k vannak. + a DDR3 limit
A tuningoláshoz meg sok sikert. A gyári hűtője egy ősi kocka kávédaráló, ami alapból sem képes rendesen hűteni azt a procit. Ezeket inkább alulfeszelni kell, mert 1,4 Volt feletti gyári feszültségen futnak.
Azért azt is hozzátenném, hogy a játékok első sorban a videokártyától függnek, és még a leggatyább VGA-kból is meglepően sokat ki lehet hozni. (saját tapasztalat™)
Mert nem dolgozik 8 szálon,csak 4 szálon.
2 modulos,4 szálas/4 magos APU
És az integrált sem R7 265.
R7 250 szintje az IGP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!