Milyen alaplapra ill. processzorra cseréljem a mostanit?
hát ha olyan mindennapi kell és nem túl modern akkor egy B85 PRO4 vagy B85M PRO4-et ajánlok. Processzorból ha játszani akarsz akkor 4440 vagy 4460.
De ebben az esetben a kártyát is cserélned kellene, játékohz minimum egy 270x vagy 280 és minimum 4 de legjobb a 8GB RAM
Hát azért a RAM pont hogy nem mindegy! A lapod DDR2-es (régi) az ÚJ alaplap amit venni akarsz az meg DDR3-as. Ergó megveszed az alaplapot de a mostani RAM nem lesz jó bele.
Proceszorból javasolnék neked egy Intel Pentim G3420 tipusút. Ez elég jó, és hétköznapi használatra tökéletes.
RAM-ból pedig Corsair Vengeance 4GB DDR3-at ajánlok neked. És akkor kész is amire szükséged van!
B85 PRO / B85M PRO4 (a kettő között csak a méret a különbség az M-mel jelölt alaplap kisebb)
Intel Pentium G3420
És egy Corsair Vengance 4GB DDR3 1600 Mhz RAM.
Itt megnézheted őket:
RAM: [link]
proci: [link]
És alaplap [link]
7#Teljesen igaza van, de a konfigon kicsit javítanék.
G3258 erősebb mint egy G3240 ráadásul húzható is.(Gyári hűtéssel 60fok játékok közben 4.0Ghz Én ebben az árkategóriában ezeket tudnám ajánlani:
Processzor szerintem leírtam a lényeget: G3258 (most nagyon, de nagyon jutányos áron van) [link]
Alaplap. Na itt van az hogy amit te linkeltél 10/10 loot, de ha megengedheti a pénztárca akkor egy újabb chipsettel szerelném fel ráadásul most nagyon jó árban van: [link] (Megjegyzem nekem az van amit linkeltél, de most adom el és cserélem le egy ilyenre, már megrendeltem) Azért csak H97. Stabilabban lehet benne húzni processzort mint egy B85-ben és jövőre nézve időtállóbb, de most még mindent kiszolgál teljesen.
Ramm az jó amit linkeltél. Én így venném esetleg ha engedi a pénztárca akkor 8GB.
Véleményem szerint teljesítményben kicsit erősebb és a jobb alaplap végett meg is éri, de hangsúlyozom a B85 PRO 4 most még mindenre elég.
Későbbiekben pénztárcához méltán egy R9 270. Vagy GTX 750 vagy 750 TI
Köszönöm a remek válaszokat!
UI: mit értesz 10/10 loot alatt?
Valamint lenne mégegy kérdésem: A merevlemez haldoklik, és abból is kellene egy új. A mostani egy SAMSUNG HD322HJ Satás hdd 298Gb. Milyet javasoltok milyet vegyek? Minimum kellene egy 500gbos de 1 tb se gond,10-20 között kéne jó, megbizható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!