Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a laptopnak?

Mi a baja a laptopnak?

Figyelt kérdés

Kb egy hete kaptam egy notebookot születésnapomra és már akkor sem műóködött tökéletesen - néha lefagyott. Ez a probléma a Wi-fi kártya eltávolítása után megszűnt, viszont most egy újabb problémával nézek szembe.

Tegnap este használtam a gépet, semmi különöset nem tapasztaltam, használat után szabályosan leállítottam, viszont ma reggel nem kapcsolt be. A Power gomb lenyomása után a hűtőventillátor elindul - lehet hallani a hangját - és a power-LED is kigyullad, viszont a kijelző teljesen sötét és nem reagál semmire. Tudja valaki, hogy mi baja lehet ? Lehet vele házilag mitcsinálni, vagy vigyem szervízbe ?

Típusa: ACER Aspire 5715Z

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. febr. 26. 11:35
 1/3 anonim válasza:
Höhö :D Dettó ugyanez volt a problémám. Kártya használat közben lefagyott, ha kivettem működött. Aztán nekem sem kapcsolt be többet... Elvittem szervízbe, ha jól rémlik alaplapot cseréltek benne. Utána már működött mindenhogy. (Igaz nekem Toshiba laptopom volt/van, szóval nem hinném, hogy tipushiba)
2010. febr. 26. 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha, nekem is az lesz végül. Már telefonáltam egy sort tanácsokért, de nem sok eredménnyel, így én is szervízbe fogom vinni.
2010. febr. 26. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Alaplap lesz, vidd szervizbe kicserélik garanciába.
2010. febr. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!