A laptop nem töltődött, egyszer valami sistergő hangot adott ki. Miután bedugtam aksi nélkül, kicsit füstölni kezdett. Mit tehetek? A laptopnak nem tudom lett e baja, mivel az aksi nullán van, nem tudom bekapcsolni.
Mind garanciát a laptopodat nem terhelheted rá a webshopra
nézegettem a neten az eredeti és az utánagyártott töltö adatait
minden stimmel.
Azt írtad hogy a laptop nem töltödött egyszer és rendeltél egy másik töltőt
A hiba sajnos a te laptopodba van !! az az áramkör ment ki ami felelős a megfelelő töltés szinten tartásáról
A kérdés az hogy eredetileg hogyan romlott el a laptopod?
Nem töltött?
Az eredeti töltöt ha bedugtad jelzett hogy tölt?
Az eredeti töltön van egy kis led annak csökkent a fényereje?
köszönöm válaszodat!
leírom teljesen: az előző töltő univerzális típus volt, 15-21v-ig. a laptopra 19v van írva, de azon nem töltött, viszont 16 és 18-n igen. 16v-ra álítottam be. itt jött az a rész, hogy a töltő nagyon gyorsan túlmelegedett, szó szerint forró volt már 10 perc töltés után is, ezért gyakrabban, kb 10 percenként kihúztam hűlni. egyszer ottfelejtettem 20 percre, égett műanyagszag terjengett, a töltőnek befellegzett. ezután volt a fenti eset az új töltővel..
ha valóban a laptopban van a baj, mennyi lehet javíttatni?
üdv.
sajnos a töltő túlterhelődött ezért melegedett és ettöl megfutott egy kicsit a feszültség ez a feszültség
a laptoban lévő tápszabályzot tönkrevágta a sistergő hang
valószinü a laptopba lévő kondenzátor okozhatta.
de a valodi hiba egy félvezető .
Igy látatlan a laptopot nem lehet megmondani hogy a szerviz mennyiért javitja
kb 5000 és 20000 között lehet
Van egy FORUM ott vannak szakemberek vannak fent olyanok akik csak laptop javitással foglalkoznak
ott megkérdezheted nyugodtan:)
sőt ha megkéred öket és közelbe vannak lehet hogy nemkérnek pénzt ahoz hogy megnézzék:)
Üdv:)
Nagyon szívesen :) És nem csak mutatkoznak hanem azok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!