Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt végleg a laptop?

Meghalt végleg a laptop?

Figyelt kérdés

A laptop az elmúlt időszakban iszonyúan lassú lett, pedig semmit sem raktunk rá. Itt már leírtam a részleteket: ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

Ma szokásos google chrome-ot nyitottam meg, hogy elolvassam a híreket szokás szerint lassan. 1 óráig ment majd a google befagyott, kiléptem. Megnyitottam a levelezőt, azt meg nem engedte bezárni. Közben darált a gép. Majd hirtelen begyorsult és jöttek a reakciók és az asztalon találtam magam. Gondoltam, hagyjuk akkor kikapcsolom de nem tudtam. Kikapcsolás-ra nyomtam, de nem csinált semmit a gép, nem is dolgozott a merevlemez. A gombjával kikapcsoltam. Kikapcsolás után (mivel töltőn volt) égett a töltésnek a LED-je. De mivel már tudtam hogy feltöltött, mert mutatta a tálcán míg be volt kapcsolva ezért kihúztam. De a LED ugyanúgy ég, még így 6 óra után is, mert úgy érzékeli, hogy még mindig töltőn van, de közben már nem. A gép nem kapcsol be azóta se kép se hang. Ilyen laptopról lenne szó:

[link]

Csak nekünk 4 GB RAMvan benne. A Hard Disk Sentintel 100%-os kondiciót mutatott a merevlemeznél és nem talált hibát. A gépet eredetiben vettük eredeti Win7-tel, 3 éve.

2015. máj. 26. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy végleg meghalt, viszont szervizet ajánlok.

De előtte, próbáld meg kivenni az aksit, úgy hagyni 1-2 órán keresztül, majd rakd vissza. Hátha akkor életre kel.

2015. máj. 27. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez megvolt, és rögtön el is indult, de a probléma ugyanaz!

Bekapcsol tölt vagy fél órát és nem lehet leállítani. Egeret elkezdem gyorsan mozgatni szaggat, és darál a gép. a kondició 100% a merevlemeznél és a laptop soha nem melegedett túl!

2015. máj. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!