Meghalt laptop merevlemezről adatok lementése?
Figyelt kérdés
Van egy jó pár éves fujitsu laptopom. Valószínűleg a videókártya megadta magát, mert bekapcsolás után nincs képernyő.
A merevlemezről ( [link] szeretném kimenteni a régi képeket, videókat, sulis cuccokat...
Hogyan tudom ezt megtenni?
Van egy Dlink ShareCenter kütyü, amibe beleraktam a vinyót, de az addig nem ismeri fel, ameddig nem formáztam...
Kell vennem egy átalakító kábelt és asztali gépbe belerakni?
Vagy működhet az is, hogy veszek egy külső házat hozzá és USB-n keresztül (ez gondolom talán azért nem működik, mert a windows 7 is erre van rárakva.)
Ha kábel kell milyet vegyek? Vagy mi a legjobb megoldás?
2014. júl. 5. 13:38
1/3 anonim válasza:
Külső házról menne a mentés, ha minden jól megy. "Win7 is erre van rakva"...ezt nem értem, gondolom az sem megy.
2/3 A kérdező kommentje:
A laptop merevlemezére van telepítve a win7, azon vannak a cuccok is. Ha veszek ehhez a merevlemezhez egy külső házat és rádugnám USB-vel egy másik laptora, akkor attól félek, hogy nem ismerné fel, csak formatálás után. Mert a merevlemezen van egy windows rendszer már...
2014. júl. 5. 14:22
3/3 anonim válasza:
simán csatlakoztatható asztali géphez, felismerné, az hogy van rajta rendszer, semmit sem befolyásol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!