Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért berreg a gép? Tönkremehet?

Miért berreg a gép? Tönkremehet?

Figyelt kérdés
Van egy öreg asztali Pc-nk. Apukám azt mondta hogy ő nem ért hozzá, és szerelőt meg nem hívunk, ezért szeretné ha én kitakarítanám és megnézném hogy miért nem érzékeli a netet és ragad be a cd meghajtó. Mindtam rendben, hazaértem és teljesen kitakarítottam sűritett levegővel, és ahova nem fértem be ott szétszedtem. A hálókártyának a csavarja ki volt lazulva és félig ki volt csúszva a slotból, stb... És most akartam bekapcsolni, megnézni hogy működik-e, erre elkezd berregni se kép, se hang, max 20 másodperce volt bekapcsokva és elkezdett berregni én meg megilyedtem és azonnal kikapcsoltam a bekapcs gombjával. Szétszedtem és a cpu fan ventillátor nem volt visszakötve, mindent átnéztemy most minden a helyén van. Most viszont félek bekapcsolni azt a roh@dt gépet. Szeribtetek ezért berregett? Most működni fog?
2015. máj. 19. 13:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Akkor jön a reset [link]

a képet zöldel bejelöltem a kis tüzö sarut azt az alaplapon kikapcsolt állapotban rakjad egyel arrébb

tehát ha 1-2 t zárt akkor 2-3 ra kapcsold be a gépet

vagy nem történik semmi vagy 1x felpörög a venti és megáll ,ez mondjuk alaplap függö

ha viszont pörög akkor kapcsold ki és rakjad vissza eredeti állásba ahogy volt

kapcsold be a gépet és igy már müködnie kellene

még valami pirossal bejelöltem a segéd áramot azt bekötötted ? mert bekell

2015. máj. 19. 18:04
 32/40 A kérdező kommentje:
Tudod, nehéz lenne lefényképeznem, amikor mindenkinek régi telefonja van, nincs rajta bluetooth, se usb csak fülhallgató a rádióhoz és töltőlxuk. Báttyámnak van egy siemens s55-je, apukámnak meg valami nokia ami baxott nehêz. Nekem olyan telcsim vanhogy lekopott már a neve, valami n betűs, szerintem nokia de nem tom, és azon kamcsi sincs. Apukám válasza : a telefon telefonálásra való. Minden másra ott a gép, illetve a fényképező. De hiába a fényképező ha nem tudom gépre se átmásolni. Most spec bekapcsoltam a mobilbetet hogy tudjak írni nektek, ugye 300 ft-t vettek le a kártyámról 200 mbre, és onnantóp csak belassul.és eddig már megvan szerintem a 200 mert lassan tölt be.Érted remélem
2015. máj. 19. 18:11
 33/40 A kérdező kommentje:
Most nem resetelem, majd holnap és megírom mi történt. Neki kell állnom tanulni a biosz tz-mre + matek minimum mérésre, ezért.
2015. máj. 19. 18:14
 34/40 anonim ***** válasza:
Jó tanulást
2015. máj. 19. 18:16
 35/40 A kérdező kommentje:
Most reggel, kb. 10 perce levettem a házat, és azt a jumpert, amit zölddel bejelöltél átraktam, bekapcsoltam a gépet, és berregett megint, aztán kikapcsoltam, és visszaraktam eredeti állásba, de nem indul el továbbra se, és csak berreg.Most kezdek elgondolkodni azon, hogy szerzek egy szerelőt - Rábeszélem apum. Igen a pirossal jelölt rész is vissza van dugva.
2015. máj. 20. 06:29
 36/40 anonim ***** válasza:
Azt kell behatárolni hogy mi berreg !! Ha lehúzod a kis hangszórót az alaplapról akkor is berreg csak azért kérdem hogy tisztán lásunk.
2015. máj. 20. 12:33
 37/40 A kérdező kommentje:
A suliban a rendszergazda ajánlott nekem egy szervízt...apámmal felhívtuk, erre házhoz jött, és az inteles hűtőt a a szemem előtt a földhöz baxxta a csávó, és valami pici pöcök letört róla, és visszarakta az alaplapra és bekapcsolt... Pff... Ha legközelebb baja lesz baxxam a fóldhöz? Xdd, én meg frászr kaptam, mondom mivan? Xdd azt mondta a tartó pöcök letört, ezért a továbbiakban ne mozgassuk a gépet menet közbrn. Ki az aki egy 10 kg-s gépet menrt közben tologatni fog? O.o. köszi mindenkinek
2015. máj. 20. 14:25
 38/40 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy érintkezési hibás a venti, viszont csak. 500 ft- t kért
2015. máj. 20. 14:26
 39/40 anonim ***** válasza:

:)))) Látod milyen egyszerű hibája volt és még nem akart az édes apád szerelőt hívni pedig nem harapunk.

A kis pöcök az Intel hűtőn arra szolgál hogy a hűtő és a processzor megfelelően érintkezzen. ha nem jó a kontakt a processzor gyorsan felmelegszik,ezt érzékeli a bios és letilt hogy ne tudd megfőzni a processzort.

:)

2015. máj. 20. 14:34
 40/40 A kérdező kommentje:
:D nem mindegyikőtök harap. Van amelyik szerelő gallyra vágta apukám laptopját, ami a báttyámnál van most a koleszban, meg egyetemen. Azér örülök hogy jó az aszrali gép. Ha legközelebb nem lesz jó, akkoe rlősször lelököm az asztalról, és utánna hívunk szereleőt :D :D
2015. máj. 20. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!