Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért berreg a gép? Tönkremehet?

Miért berreg a gép? Tönkremehet?

Figyelt kérdés
Van egy öreg asztali Pc-nk. Apukám azt mondta hogy ő nem ért hozzá, és szerelőt meg nem hívunk, ezért szeretné ha én kitakarítanám és megnézném hogy miért nem érzékeli a netet és ragad be a cd meghajtó. Mindtam rendben, hazaértem és teljesen kitakarítottam sűritett levegővel, és ahova nem fértem be ott szétszedtem. A hálókártyának a csavarja ki volt lazulva és félig ki volt csúszva a slotból, stb... És most akartam bekapcsolni, megnézni hogy működik-e, erre elkezd berregni se kép, se hang, max 20 másodperce volt bekapcsokva és elkezdett berregni én meg megilyedtem és azonnal kikapcsoltam a bekapcs gombjával. Szétszedtem és a cpu fan ventillátor nem volt visszakötve, mindent átnéztemy most minden a helyén van. Most viszont félek bekapcsolni azt a roh@dt gépet. Szeribtetek ezért berregett? Most működni fog?
2015. máj. 19. 13:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
A ventilátor berreg, újat kéne venni.
2015. máj. 19. 14:01
 2/40 A kérdező kommentje:
De csak azóta berregett amikor kb 2p petce szétszedtem, de most nem merem bekapcsolni hogy működik-e mert tartok tőle hogy rossz valami és baja lesz
2015. máj. 19. 14:03
 3/40 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kapcsold vissza :) gondolom a kis hangszóró berreget
2015. máj. 19. 14:03
 4/40 A kérdező kommentje:
Mert eddig fura hangot adott ki és zúgott, kipucoltam és nem dugtam rá az alaplapra és berregett, és nem merem bekapcsolni
2015. máj. 19. 14:04
 5/40 A kérdező kommentje:
Ááá. Bekapcsoltam és halkan berreg, hangszóró nincs bedugva képet nrm ad mit csináljak?
2015. máj. 19. 14:06
 6/40 anonim ***** válasza:

Van a belsejében egy kis hangszóró az be van köve ? spekker

vagy spk felirat van az alaplapon ahová be van dugva

oldala le van véve ?

2015. máj. 19. 14:12
 7/40 A kérdező kommentje:
Körbenéztem és nem találok ilyen csatlakozót, de ez miért fontos? Mind1de az eész alaplapot kötbepásztáztam és nem látok ilyen csatlakozót.
2015. máj. 19. 14:37
 8/40 A kérdező kommentje:
Egyébként ha rátenyereltem régen a billentyűzetre akkor sípolt, ebből gondolom hogy be van kötve.
2015. máj. 19. 14:38
 9/40 A kérdező kommentje:
Bármikor levehetembaz oldalát ha gondolod
2015. máj. 19. 14:39
 10/40 anonim ***** válasza:

Akkor vedd és ird le ide hogy milyen alaplap van benne

rávan irva a márka és a tipus

2015. máj. 19. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!