Egér terén milyen gyártótól érdemes venni?
Nekem ironikus módon a legtovább a 600 ft-os auchanos egér bírta, a amga 600 ft-os árával. Igaz, 800 dpi-s volt, de elég volt BF-re, wot-ra, amire kellett.
Aztán lecseréltem egy Keep Out X4-re (az olyan 6200 körül volt amikor fél éve vettem), kiválóan teljesít még ma is.
A trustokat viszont kerüld el. 3 egerem is két héten belül tönkrement (kettőnél plusz klikkeléseket regisztrált, a harmadiknál a görgő kezdett ugrálni). A trustok sokgombos, kinézetre magát gamernek tituláló, anyagok tekintetében egyébként jó kidolgozottságú egerek voltak, 4-7000ft-os kategóriából). Így attól tartok, a gyártó kezdett el gagyi OEM egereket vásárolni a kínaiaktól.
Amiről tudom hogy működik és viszonylag elfogadható, az pl. az A4-Tech X7 750BH
Ez ugyan lézeres és valószínűleg lepudvázzák, de a fiam 2011. januárja óta játszik vele napi rendszerességgel. Az több mint 4 év. WOT, Stalker, BF összes, CS összes, meg hasonló harcimarci játékok, meg valami varázsbaromság is előkerül néha.
A múlt héten kezdett el panaszkodni, hogy a görgője vacakol. Utánanéztem a neten, szétkaptam, kipucoltam, megkentem a görgőtengelyt és újra hibátlan.
Jár hozzá egy garnitúra tartalék talp, amit még nem kellett felrakni.
Ettől függetlenül én is nézelődök, mert négy év nagyon hosszú idő.
Jelenleg a Keep Out egerekkel szemezek, mert egészen jónak tűnnek elfogadható áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!