Granitis kérdése:
Melyik gyártótól érdemes megvenni a GTX970es videókártyát?
Figyelt kérdés
A versenyzők:
Asus
Gigabyte
MSI
EVGA
Melyik a legjobb szerintetek anyagminőségében és tartósságában (átlagosan)?
2014. nov. 11. 21:11
4/12 A kérdező kommentje:
Az MSI ennyire jó volna???
2014. nov. 11. 21:20
5/12 anonim válasza:
igazából mindegyik jó, nézd az árát és a garanciát
ezeket leszámítva én msi vagy asus
6/12 anonim válasza:
Ha csak a teljesítmény érdekel, akkor MSI valóban jobb, mint az ASUS (persze itt nem kell óriási különbségekre gondolni, de akkor is van). Ha viszont gyakran használod "csak úgy" a gépet, a strix hűtő alacsony terhelés esetén passzív módon működik, azaz teljesen néma. Én speciel ezt imádom:D
7/12 anonim válasza:
A TwinFrozr V is passzív, ha jól tudom..
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából a cél az hogy vigye az AC5öt a GTA 5 öt FC4et és a The Crewot. Valamint szinte 0-24 menne mivel nem sűrűn kapcsolom ki a gépem 660am van tehát a gigától így ha annál halkabb akkor nekem megfelel (de még azt sem minősítem hangosnak sőt egész halk)
2014. nov. 11. 21:50
9/12 anonim válasza:
MSI Gaming vagy ASUS Strix, mindkettő jó.
10/12 anonim válasza:
#7: oldalukon nem írják (sőt, ez szerepel: "Silent Mode The best environment for minimal fan noise", tehát nem az abszolút hangnélküliséget hangsúlyozzák) de hűtőt ismertető videóban tényleg elhangzik, hogy leáll. Furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!