Hová tünt a D partíció?
Leformáztam a lemezt és újratelepítettem a Windowst. Telepítés után nem látszik a másik partíció, pedig nem nyúltam hozzá. És 400GB a vinyó és csak 100GB látszik (a másik 300 a D-part)
Hová lett? Mit csináljak?
Ide nézzél be a gépeden:
Start menü > Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Lemezkezelés
Itt ha nem látja a d particiót, akkor passz. Ha látja, innen elő tudod varázsolni valahogy...
Adatok voltak rajta? Mert lehet hogy csak formázással tudod visszaállítani ezzel a módszerrel. Nem biztos, nézd meg
Szerintem el lett kúrva, nem kicsit - nagyon. Nem figyeltél a formázásnál és az egész le lett formatálva. ( Elütötted pl a betűt amikor a formatálás módját kérte a gép.. )De csak egy 100-asat hoztál részre a telepítéskor. A maradék 300 elő kerül, ha formázod. Szerintem.
De tedd át a winyót egy másik gépbe második meghajtóként, az mit lát belőle ? Mert ha az is csak a már érzékelt 100-at, akkor alaposan töröltél mindent
Szerintem Te a következőt csináltad:
Törölted a partíciókat, majd létrehoztál egy 100GB méretűt (C:\), míg a maradékot NEM PARTÍCIONÁLTAD FEL. Így lett egy kihasználatlan 300GB méretű terület. Érdemes lenne feltelepíteni a Partition Magic nevű programot, és kideríteni kinek is van igaza.
Hát jaja.
Ezen cs partícionáló managerrel tudsz segíteni:)
Ott letod formázni meg minden:)
Ha meg azse akk Windows reinstall és re particionálás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!