Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hová tünt a D partíció?

Hová tünt a D partíció?

Figyelt kérdés

Leformáztam a lemezt és újratelepítettem a Windowst. Telepítés után nem látszik a másik partíció, pedig nem nyúltam hozzá. És 400GB a vinyó és csak 100GB látszik (a másik 300 a D-part)

Hová lett? Mit csináljak?

2010. febr. 24. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ide nézzél be a gépeden:

Start menü > Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Lemezkezelés

Itt ha nem látja a d particiót, akkor passz. Ha látja, innen elő tudod varázsolni valahogy...

Adatok voltak rajta? Mert lehet hogy csak formázással tudod visszaállítani ezzel a módszerrel. Nem biztos, nézd meg

2010. febr. 24. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem el lett kúrva, nem kicsit - nagyon. Nem figyeltél a formázásnál és az egész le lett formatálva. ( Elütötted pl a betűt amikor a formatálás módját kérte a gép.. )De csak egy 100-asat hoztál részre a telepítéskor. A maradék 300 elő kerül, ha formázod. Szerintem.

De tedd át a winyót egy másik gépbe második meghajtóként, az mit lát belőle ? Mert ha az is csak a már érzékelt 100-at, akkor alaposan töröltél mindent

2010. febr. 24. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Te a következőt csináltad:

Törölted a partíciókat, majd létrehoztál egy 100GB méretűt (C:\), míg a maradékot NEM PARTÍCIONÁLTAD FEL. Így lett egy kihasználatlan 300GB méretű terület. Érdemes lenne feltelepíteni a Partition Magic nevű programot, és kideríteni kinek is van igaza.

2010. febr. 24. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát jaja.

Ezen cs partícionáló managerrel tudsz segíteni:)

Ott letod formázni meg minden:)

Ha meg azse akk Windows reinstall és re particionálás..

2010. febr. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!