Tárhelyem papír szerint 320Gb. Ha összeadom a 3 partíció méretét, ami most van, összesen 197,1Gb a méret. Tudom, hogy elvileg csak 1000Mb-tal kell számolni nem pedig 1024-gyel de az kb 7Gb minusz. Hol van a többi?
279,99 pontosan :( Hol a többi? Valakinek valami ötlete?
Telepítésnél tuti hogy mindet felhasználtam. Nem maradt formázatlan ill. particionálatlan rész.
Hali! Ott nézted ezt az utolsó értéket? Mármint a 279,99-et?
Mert akkor az tényleg 20 giga mínusz kábé.. A váltásból adódóan 21,9 giga a differenciál... Milyen géped, oprendszered van? Esetleg ez egy recovery partíció, amit nem mindig jelöl ki a gép!
Üdv
3 otletem lenne:
-jart a gepen valamilyen linux disztribucio es kimaradt valahol egy 20 gigas mas fajlrendszeru resz, amit a win nem ismer fel
-win telepites kozben kimaradt egy resz particionalaskor
-bad sectorok(bar az kicsit sok lenne 20 giga)
Bakker:((( Linux volt a gépemen. Lehet hogy ott a bibi???:(
Bad sactor biztos nincs, ellenőriztem.
Majd betöltök egy linuxot és megnézem hogy mit lát. Remélem az a baj mert akkor OK.
Köszi
Igazából mindenképpen van valamennyi hiány... sajnos...
az én külső 500 gigás hdd-mnek pl csak 465 gb kb a felhasználható hely... és hát azért az nem kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!