Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táp gyengesége miatt lehet...

Táp gyengesége miatt lehet kevesebb FPS-em?

Figyelt kérdés

X4 860K

2x4Gb HyperX Fury Red

Sapphire HD 6970 2Gb

Asrock FM2A88M-Extreme4+

Cooler Master Hyper TX3-EVO

wd caviar 250Gb HDD

Pioneer DVD-RW

Ezt a konfigot egy ENERMAX PRO82+ (EPR425AWT) hajtja. Melegedési problémám nincs vele, mert nem melegszik se a videokártya se a processzor. Viszont játékok közben nincs fix FPS-em. GTA5-ben van normálon 60FPS-em és az egy darabig fix utána leesik 20-ra... (bárhol vagyok) BF4-ben is szintén ez a helyzet.. Lehetséges, hogy ez azért van mert a táp nem képes megetetni a kártyát?

2015. máj. 15. 21:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen a 860K nem bírja kihajtani a kártyát. Kölcsönkértem ismerősöm Asus R7 260 2Gb-os kártyáját aminél már a gpu 100%-ig ki van használva és fix FPS-em van.
2015. máj. 16. 22:26
 22/29 anonim ***** válasza:
Annyira rettentően ostoba vagy, hogy a létezésedet is kérdőre vonnám.
2015. máj. 17. 07:36
 23/29 A kérdező kommentje:
???
2015. máj. 17. 08:08
 24/29 A kérdező kommentje:
Gondolom te nagyon értesz hozza, ha csak így leostobázol. Akkor mivel magyarázod azt, hogy a HD6970-nél gyengébb kártya 100%-on pörög folyamatosan míg a 6970 örülhetek ha eléri a 85%-ot és az sem fix?
2015. máj. 17. 08:30
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem neked mondta, hanem a 39%-osnak. :)
2015. máj. 17. 10:33
 26/29 A kérdező kommentje:
Az lehet :)
2015. máj. 17. 10:38
 27/29 anonim ***** válasza:

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.

kérdező egyet értek veled! és ne hallgass erre a válaszolóra mert ki forgatja a szavadat és mindenképpen ara próbál téged rá beszélni hogy a te gépedben van a hiba és váltig amd fanboyt játszik . mellesleg annyira butaságot beszél hogy az már nekem fáj !!

"Azért 860k elég elterjedt manapság, meglehet, hogy összefutsz egy másikkal. Ha még az a pontszám is stimmel, Win újratelepítése után is rossz, akkor kénytelen vagy elfogadni, hogy ez ennyire képes, bizonyos szituációkban lassan számol."

ilyen nagy marhaságot le ír és még veri a mellkasát és engem ocsmáról.

kérdező te meg elég jól látod a dolgokat jobban mint ez a fickó mert nem hajtja ki a kártyádat. amit én tudok javasolni hogy használtan veszel egy 3 generációs i5 procit + lapot vagy 4 generációs haswellt és nyomban elfognak tűnni ezek a problémák amik most fent állnak.

2015. máj. 17. 11:23
 28/29 A kérdező kommentje:

Kedves 39%-os!

Én is arra gondoltam, hogy beszerzek egy Hasswell I3-at.

Volt KB 1 éve egy I3 3220-am ami mellett egy Sapphire HD6790 ment és Bf4-ben ugyanennyi fps-em volt. Szerencsére már tudok beszerezni I3 4160-at 25k körüli áron szerintem az bőven elég lenne :)

2015. máj. 17. 11:31
 29/29 anonim ***** válasza:

Én csak külső megfigyelő vagyok, de ebben hogy:

"Azért 860k elég elterjedt manapság, meglehet, hogy összefutsz egy másikkal. Ha még az a pontszám is stimmel, Win újratelepítése után is rossz, akkor kénytelen vagy elfogadni, hogy ez ennyire képes, bizonyos szituációkban lassan számol."

Ebben mi a hülyeség?

Ezzel csak azt írta a válaszoló, hogy ha nem áll fent szoftveres probléma, akkor egyszerűen lassú a processzor, és ezért van baj. A bizonyos szituációkat bizonyos munkaterületekre értette, mint pl. a játékok alatti FPS drop.

Még mielőtt le lennék AMD Fanboy-ozva, én is inkább az Intel oldaláról szeretem tudni a gépemet, de a válaszoló egyáltalán nem írt hülyeségeket, nekem úgy tűnik hogy rettenetesen félreétettétek egymást.

2015. máj. 17. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!