TpLink termékekre ugye nem adhatnak 2 évnél kevesebb garanciát?
Tavaj február elején garanciális cserére kaptam másik routert és azt mondták hogy erre már nem érvényes az 5 év amit arra kaptam amit leadtam és erre már csak két év van, de ott a gond hogy amit kaptam róla papírt azon semmit sem említenek a garanciáról csak arról hogy milyen routert adtam le, és milyet kaptam helyette meg hogy mikor adtam le az előzőt, és hogy ezt amim most van mikor kaptam meg...
És arra lennék kíváncsi hogy biztos két év a garancia rá? Ugye nem küldhetnek el azzal hogy pl csak egy év a gari, a másik hogy ami még eszembe jutott hogy ez tényleg így működik, hogy volt egy 5 év garanciával ellátott routerem egy 54 megás, aztán azt kicserélték egy 150 megásra, és bár maradt még 3,5 év garancia a leadotton, de az újra már csak 2 évet kaptam...
Úgy emlékszem az EU-ban minden elektronikai termékre kötelezően 2 év garit kell vállalni. Tehát pl. ha egy vízforraló Mexikóban 1 év, az nálunk, a franciáknál, a németeknél 2.
...ééééés igen....
"Az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályok értelmében a fogyasztókat az Európai Unióban eladott termékek után kétéves szavatossági idő illeti meg, méghozzá díjmentesen, akár boltban, akár interneten vásárolnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!