Adnak gyártói garanciát az Apple iPod Shuffle 4. generációs termékekre?
A dobozban nem fogsz találni jótállást, de természetesen jár hozzá garancia ami a vásárlás időpontjától számít. (tehát nem a nyeremény megszerzésétől. ha hónapok óta már raktáron volt teszem azt a pepsinek ha tőlük nyerted, akkor sajna azok a hónapok ugrottak) 90 nap ingyenes telefonos segítség és egy éves garancia.
Részletesen: [link]
Hívd fel az apple-t ők 100% biztosat tudnak.
Mi is nyertünk ilyet régen. Két egyforma volt és az egyiket elcseréltem az egyik kereskedővel más színűre. Ő azt mondta nem lesz gond a garanciával.
Tehát látom olvasni te sem tudsz. Ha már írok valamit akkor azt alá is tudom támasztani valamivel, ezért linkeltem be a jotallasra vonatkozó részt az Apple honlapjáról.
De csak neked, csak most hogy ne is kelljen rákattintanod:
Fontos információ:
A jelen Jogszabályi Jótállás az alábbi termékinformáción meghatározott Apple termékre ("Apple Termék") vonatkozik.
A vásárláskor kérje meg az eladót a vásárlás helyén, hogy töltse ki az alábbi termékinformációt.
Amennyiben a terméket az Apple Online Store-ban vette a www.apple.com/hu címen, a számla tartalmazza az eladóra és a termékre vonatkozó információkat. Ez a jótállási jegy a számlával együtt érvényes és alkalmazandó.
Amennyiben a terméket az Apple Online Store-ban vásárolta, a Jótállási Időszak (lásd az alábbi 3. pontot)azon a napon kezdődik, amely napon a terméket Önnek kiszállították.
A jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a (i) vásárlás időpontja, illetve a (ii)kiszállítás napja közül a későbbi időpont("Jótállási Időszak").
A jelen jótállást a viszonteladónál, a vásárlás helyén érvényesítheti, Apple Online Store-ban való vásárlás, vagy egyébként közvetlenül az Apple-től való vásárlás esetén "Apple AASP-knél érvényesítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!