Szeretnék vásárolni egy EVGA Supernova 850 B2-őt. Előszöri elég lenne-e 2 R9 290. hez crossfire-be. Másodszor a Bestmarktól rendelném és ott 12 hónap gyári garanciát adnak holott más boltoknál 120 hónap rá a gari. Akkor ez csak elírás?
Figyelt kérdés
Nem csak ez van máshogy.A kábelezésre is klasszikus van írva és a venti mérete is csak 12 centinek van írva,pedig 14 centi...akkor most ennyire elírták??2015. febr. 25. 21:21
2/4 reklamszemetes válasza:
Első kérdésedre, itt egy link:
ez az én konfigom, te is összeállíthatod a sajátod... a lényeg h ad egy kalkulált Watt felhasználást, nekem ez 479W, szerintem még egy 700as táp is elvinne két 290est.
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Cpu t is tudni kéne de 750 es is elég lehet FX9 el nem lene az de remélem nem az lesz cfx alat... 10év kéne rá, irj boltnak 1ével nem vene'm...
4/4 A kérdező kommentje:
A processzorom Intel core i5 4570.
Már írtam nekik de nem válaszoltak,inkább felhívom őket.
Direkt akartam 850-es tápot,későbbi fejlesztések gyanánt!
2015. febr. 26. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!