Laptopvásárlásban segítene valaki? Elsősorban amiatt mert egyetemista leszek. Az igényeimet leírom lejjebb. Tudom hogy ezer ilyen kérdés van, de indokoltnak éreztem kiírni egy újat magamnak, mert hasonló igényeket nem láttam :D
Figyelt kérdés
Szóval elsődleges célból egyetemi tanulásra kell, alapvetően pdf és office dokumentumok olvasgatására amire tudom hogy egy 2. világháborús gép is jó, ennyire még nem vagyok hülye:) Viszont még szeretném használni filmnézésre, és van itthol egy 3D-s tv-m a szobába, és HDMI kábelen keresztül szeretnék rajt 3D-s filmeket nézni tévéről, és nyílván fullHD filmeket is szeretnék tv-re rádugva. mindenképp 15,6 colosat akarok. Plusz még persze internetezésre kellene, és ennyi. Ezeknek az igényeknek is tökéletesen megfelel egy 100.000 körüli alap laptop? Játékra egyáltalán nem használnám, PC-men sem játszok soha. Pluszba még egy olyan kérdés ha FULLHD-sat akarnék venni az nagyban megnövelné az árat ?2015. máj. 10. 18:37
1/1 anonim válasza:
100-ért nincs normális gép. A legolcsóbb, amit kapsz, 130k körül a Fujitsu A544. 150 körül pedig a HP Probook 455. A többi a szemét kategória. Esetleg nézhetsz használt üzleti gépet, 100-ért már kapsz olyat, ami kiszolgál az egyetem végéig. Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!