Mondjatok olyan filmeket amik lehetőleg Gimnáziumos, vagy egyetemista fiatalokról szolnak? Pl: Keith, Footlose------inkább ezekhez hasonló filmeket mondjatok kérlek ha tudtok
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 13:10
1/7 anonim válasza:
Party Gimi
Veszélyes kívánságok
Gimiboszi
Házinyuszi
Buliszervíz
stb.
2/7 HalkHogen válasza:
Ha komolyabb film érdekel: A hullám.
4/7 A kérdező kommentje:
Party Gimi az hol hasonlit Keithoz????? mondjatom komolyab filmeket Footloseban is az tetszik hogy a tag vigyaz a csajra es visszafogot es ervenyesul a szerelme...
Komolyabb filmeket mondjatok
2012. ápr. 5. 21:37
5/7 anonim válasza:
Nem láttam a Keith című filmet...
De ennyi, így válaszoljon bárki...
Akkor keress magadnak, ha nem tetszik amit írtam!!
A Party gimiben is ott a csávó aki a szerelmes a csajba, azért vállaja a hétpróbát!!
De ilyeneknek mint te kár is írni...
6/7 A kérdező kommentje:
Nem muszáj válaszolni....
Ha nem tudsz....
tudod van az a mondás hogy HA NEM TUDSZ EGY JÓ SZOT SZÓLNI INKÁBB NE MONDJ SEMMIT
2012. ápr. 8. 15:34
7/7 anonim válasza:
Így van, szóval köszönd meg, hogy egyáltalán írtam, ne pedig itt pattogjál hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!