Nagyon szaggatnak a játékok pedig erős gépem van. Mi lehet a hiba?
CPU: intel Core i7 4770K
Hűtés: Corsair H110vízhűtés
MBO: AsRock Fatal1ty Z87 Killer
VGA: Nvidia Gtc 650ti
RAM: 2x8GB Team Elite DDR3-1600
Ház: CoolerMaster CMStorm Stryker SGC-5000W
Táp: FSP Aurum 800W ProH
HDD: Kindston 120GB SSD Now300
Seagate 1.0TB Sata3 SSHD
Toshiba 1.0TB Sata3 HDD
Ezt az egyik ismerősöm állította össze és azt mondta minden mai játékot ultrán futtat-De sokszor minimumon is szaggat a Battlefield 4... Pedig elvileg minden drivert meg ilyeneket feltelepített.Mi lehet gond? Annyit gyűjtöttem erre a gépre nagyon elkeserítő,hogy ennyi pénzért is ezt kapom... Lehet konzolt kellett volna választani?
Mint írtam, proci, vinyók, memória ok.
Ezek az áruk miatt zavaróak, de
Vízhűtés - elmegy, hátha majd komolyan tuningolni fogod.
Lap - elmegy, komolyabb tuninghoz jól jöhet.
Ezek viszont minden szempontból rossz választások,
Ház - Zalman Z11 Neo ház 19E. Tedd fel a tiedet hardverapro.hu oldalra, ha lesz rá jelentkező, cserélsz az árából, de ne add sokkal olcsóbban, inkább alkudjanak picit.
Táp - szintén add el, ha tervezel sli-t, azt csak Titan X kártyával érdemes, ami 300E. Ha nem tervezel, akkor XFX-450W táp helyette.
Ha el tudod adni ezt a két hardvert, tedd el az árát félre és amint kijönnek az új radeonok, akkor válassz vga-t magadnak, ősszel. Aztán eladod azt is, ami van most.
És lesz egy fullos géped!
Amennyibe ez került, nem szabadna hogy korlátja legyen. Szóval ne beszélj hülyeséget.
A házat meg a tápot lecseréli, aztán az árához hozzádob és vesz egy konfighoz illő kártyát, a mostanit meg eladja.
Ez márpedig röhejesen aránytalan és feleslegesen drága konfig, de nem ez volt a kérdés.
Nem tehetek róla, de mindig felb&sz, amikor valami kontár által szarul összeállított gép miatt hiszi azt a mezei júzer, hogy a PC nem is jó játékra, csak a konzol.
Kérdéshez: PONTOSAN milyen beállításokon akad? Más játékokkal csinálja?
G.
# 12
Rendben megcsinálom,remélem akad rájuk majd érdeklődő.Köszönöm a segítségét Geniuseus-en kívül mindenkit felpontoztam.
Geniuseus nem rossz indulatból írta, szerintem félreértelmezed. A haverodat húzta le.
Hardverapro oldalt sokan nézik, szerintem elkel minden, csak írd ki a mostani új árát, mennyi ideje van meg, garancia mennyi van rá.
A tápra szerintem hamarabb ráugranak, de majd meglátod. Majd írd ki, mit sikerült tenni :)
De VGA-t csak ősszel, ha kijöttek az új kártyák, lemennek az árak is meg az újjak közül válogatnék inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!