Nagyon szaggatnak a játékok pedig erős gépem van. Mi lehet a hiba?
CPU: intel Core i7 4770K
Hűtés: Corsair H110vízhűtés
MBO: AsRock Fatal1ty Z87 Killer
VGA: Nvidia Gtc 650ti
RAM: 2x8GB Team Elite DDR3-1600
Ház: CoolerMaster CMStorm Stryker SGC-5000W
Táp: FSP Aurum 800W ProH
HDD: Kindston 120GB SSD Now300
Seagate 1.0TB Sata3 SSHD
Toshiba 1.0TB Sata3 HDD
Ezt az egyik ismerősöm állította össze és azt mondta minden mai játékot ultrán futtat-De sokszor minimumon is szaggat a Battlefield 4... Pedig elvileg minden drivert meg ilyeneket feltelepített.Mi lehet gond? Annyit gyűjtöttem erre a gépre nagyon elkeserítő,hogy ennyi pénzért is ezt kapom... Lehet konzolt kellett volna választani?
Dehogy szar.
1-es. Gondolom te egy Pentium 3-al tolod ? Azért alázol. :)
Ez most vicc?
Fele ennyi pénzért erősebb gépet lehetett volna összerakni.
Egy játékra szánt gépben a videokártya a legdrágább alkatrész.
Ez a gép nagyon jó... Mondjuk videoszerkesztésre, de nem játékra.
I7 játékra felesleges.
Vízhűtés felesleges
16 GB RAM felesleges
800-as táp felesleges
Ez az SSD széria épp nem a legjobb.
Minden alkatrész értelmetlen és túlárazott, kivéve a videokártya. Kinek az elborult ötlete volt egy 30 ezres videokártyát belerakni ebbe?
Add el a kártyát és vegyél egy R9 290X-et, GTX 970-et vagy GTX 980-at.
Proci, vinyók, memória ok.
Vízhűtés minek, a 88W tdp-hez igp-vel együtt?
Lap minek olyan drága?
Ház minek olyan drága?
Táp mihez kell, 3 kártyás sli-hez?
Cserébe ezért a sok hülyeségért, egy nullás videókártya. Ez az aránytalan konfig iskolapéldája.
Ha szerinted ez jó, akkor gondok vannak. Ezt nyomtasd ki, keretezd be és rakd ki otthon elrettentő példának. :)
Köszönöm a tapló segítséget.
Mondtam,hogy nem én állítottam össze,nekem volt egy fix összegem mondtam az ismerősömnek,hogy ennyiért szeretnék egy gépet és ezt állította össze.Erre ilyeneket kapok ha szerintem ez jó,akkor gondok vannak...
Sajnos ennyi pénzem volt,szóval ha el is adnám a kártyát nem lenne jobbra pénzem. Nem értem,hogy lehettem ennyire hülye,hogy nem tettem ki előbb ezt a kérdést.Bár az ismerősöm se teszi ki az ablakba amit kapni fog tőlem...
Azt nem neked, írtam, hogy " ha szerinted jó, akkor gondok vannak", hanem a #3-as válaszolónak!!!
Nyilván nem a te hibád, hülye lennék, ha téged hülyéznélek le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!