FPS és teljesítmény csökkenés. Mért?
Figyelt kérdés
Hirtelen elkezdett a számítógépem teljesítménye csökkenni. A játékok esetében az a helyzet, hogy meg van a kívánt FPS szám majd hirtelen droppol egy ideig ott marad pár másodperc fenn, pár másodperc lenn... Nagyon nem találtam meg a hiba okát eddig nem volt gond, a gépben van egy Cooler Master venti így a proci magok is játék közben 50 fokosak minden más 40 körül, tehát nem a melegedés a baj. Szerintem vagy videokártya lehet vagy a táp, mert a processzor feszültsége mintha ingadozna. Egyetemen most tanultam, hogy a CPU 1,2 V-n kell működjön az alatt bajos nekem néha leesik 1.024-re.
Itt van 2 kép az Aida64-ből: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! Bármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok!
2015. máj. 4. 23:29
21/25 A kérdező kommentje:
Remélem a tàpcsere megoldja a gondot egy az egyben, ès nem valami más a gond, de szerintem is az lesz a fos. Megfogadom a chieftec-es tanácsot, ha megoldódott a gond írok ide pár sort, hogy publikussá válljon mi is oldotta meg a problémàt. Addig is vàrom a tovàbbi észrevételeket, ha vannak :)
2015. máj. 5. 01:50
22/25 anonim válasza:
Szerintem is megoldja majd. Kíváncsian várom a fejleményeket.
23/25 A kérdező kommentje:
Üdv! Nos a probléma megoldódott még pedig elég hihetetlen de... magától! Semmi sem történt, csak hirtelen ismét helyreállt a világ rendje. Ettől persze hétfőn jön az új táp, de akkor is... regenerálódott O.o
2015. máj. 9. 01:24
24/25 anonim válasza:
akkor nem ijesztgetésnek de lehet a ram rossz (memtest86 ot futtatsd le) ugyanis nekem is van olyan ram modulom hogy működik egy jó ideig aztán random úgy dönt hogy jó most 1 hét szünet.. onnan tudtam meg hogy az a ludas hogy másik gép képet sem adott mikor be lett rakva ez meg kékhalálozott,fagyott,droppolt
25/25 A kérdező kommentje:
futtattam memtestet, semmi gond nincs vele, úgy működik, ahogy rég, hihetetlen... viszont holnap teszem bele a tápot az ajánlások alapján :)
2015. máj. 10. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!