Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook teljesítmény csökkené...

Notebook teljesítmény csökkenés, esetleg hűtőpad vétel?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

A problémám a következő lenne:

Egy héttel ezelőtt használtam utoljára a notebookomat, konkrétan játszottam vele.

Most elővettem újra, de a játék közbeni teljesítménye jelentősen lecsökkent, az fps lezuhant, és az eddigi grafikai beállításokat sem viszi laggmentesen játék közben. A ventilátor működik.

Esetleg a nyári meleg miatt lehet? A házban 26 fok van.

Notebook típusa: Asus X5DI

Lehetséges hogy itt a nyári meleg, és egy notebook hűtőpad megoldaná a problémámat?

A válaszokat előrre is köszönöm!

2013. ápr. 28. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkabb szoftveres problema lehet.
2013. ápr. 28. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Indítsd el "hidegen" a játékot, rögtön miután elindult a Windows egy hosszabb állás után - majd kiderül. De nem hiszem, hogy hűtés ilyen gondokat okozna - ha esetleg mégis a meleggel kapcsolatos a dolog, akkor kiszáradhatott a hűtőpaszta (elég gagyi a gyári a legtöbb lapotpban), ezt újra kell kenni, egy hűtőpad nem oldja meg a dolgot, az akkor jó, ha valaki 24/7 akarja járatni a laptopját, mert mondjuk hosszú órákon át videót konvertál vagy bitcoint bányászik vagy tudomis én... Pár óra játékra teljesen felesleges, valószínűbb, hogy valami csúnyaság telepedett a laptopodra vagy valami háttérben futó program frissítette magát, lemezellenőrzés indult el, a vírusírtó keresett valamit - akármi lehet, próbáld meg kilőni ezeket is.
2013. ápr. 28. 17:08
 3/3 anonim válasza:
nekem ugyan ezt csinalja, ha bedugom az internet kábelt, kihúzom, ujraindítom és akkor működik rendesen, mi lehet a probléma?
2013. júl. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!