PC építése, javaslatok?
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, van egy pc-m
(alaplap: ASUS 5SLNI, CPU: Intel Pentium 4, RAM: 4GB DDR2)
és ezt egy alacsonyabb összegből (szülinapra kapom, nem akarok senkit lehúzni) minimum 2 magos proci és 8gb ram kéne bele.
Arra kérnék javaslatot, hogy milyet vegyek.
Én már néztem egy procit (Core 2 Duo E6700) de hátha van jobb is.
Előre is köszönök mindent.
Bocsi,
P5SLI
ASUS X99-A alaplap
2011 intel i7 cpu
8GB ddr4 memoria
nvidia titan vga kártya
800W táp
500GB HDD
40" samsung monitor full HD !
inkább ez !
Itt [link] a processzor támogatási lista. Ezekből választhatsz, de lehet hogy BIOS-t is frissíteni kell hozzá.
És számíts rá, hogy megtáltosodni nem fog a gép.
Ugyanez vonatkozik a memóriára is. Ebben a gépben a 4GB memória dualban nem számít szűk keresztmetszetnek. ha nem fogsz videot vágni, vagy 3D modellezéssel foglalkozni, akkor nem igazán tudod kihasználni. Nem mondom hogy kidobott pénz, mert valamennyi gyorsulásra számíthatsz, de mióta ezek a hardverek modernnek számítottak, már a 4. "i" processzor generáció van a piacon és már a DDR3 memóriák leváltása van napirenden.
Tudom hogy mindenki abból főz amije van, de - bár nem említetted - lehet hogy egy videokártyával előrébb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!