Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap vásárlás, javaslatok?

Alaplap vásárlás, javaslatok?

Figyelt kérdés

Alaplapot szeretnék vásárolni a gépembe,mert a régi MS-7366 alaplapomat szerettem volna bővíteni,de azt mondták hogy azt már nem nagyon tudom.

Nagyjából egy húsz ezer forintot szeretnék rá költeni,és a jelenlegi cuccaim amiket átraknék bele:

GeForce gtx 650 1gb ddr5

4 gb ddr 2 ram

Intel Core 2 Quad Q6600

Ezekhez lenne egy 650 wattos tápom,és ugye a közeljövőben szeretném cserélni majd a processzorom és a ramom a gépben.

Egyébként játékra használnám a gépet,mit javasoltok,elöbb a procit,vagy a ramot cseréljem le?Melyik a fontosabb?

2014. okt. 17. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha lapot cserélsz,akkor egyből cserélhetsz procit és ramot is.

Viszont a proci még bőven elég,egy jobb VGA-ra ruházz be.

2014. okt. 17. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:

a processzorod foglalata LGA775. Már nem gyártanak újonnan sem ilyen tokozású procit sem ilyen foglalatú alaplapot. Elavult.

Minek vennél egy LGA775-ös alaplapot megint?

Hogy ugyanazt a processzort tedd bele ami most van? Ezzel nem lennél előrébb

2014. okt. 17. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem,szóval akkor a procit mindenképp az alaplappal együtt ki kell cserélnem.A ramot át tudom még rakni?Csak mert egyszerre egy 40-50ezrem,annyiból szeretném kihozni a dolgot.
2014. okt. 17. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

intel vonalon a 1150-es procik és alaplapok jelenleg a legújabbak

ezen alaplapokba DDR3 típusú RAM kell

2014. okt. 17. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Összesen: 46,773 Ft

2014. okt. 17. 18:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm,ez így minde árban mind teljesítményben jónak tűnik.

Videókártyának mit ajánlanátok egyébként?Arra sajnos így nem marad túl sok pénzem,maximum egy 20-25.000 forint,ilyen árban mi lehetne a legjobb megoldás?

2014. okt. 17. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

a mostani GTX 650-ed kerül most 25.000 Ft-ba :)

minek vennél egy ugyanilyen teljesítményű kártyát ugyanennyi pénzért?

Add el, az érte kapott pénzt tedd hozzá az új kártyára szánt pénzhez, és máris tudsz venni 40-45-ért egy videokártyát...

2014. okt. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!