Fényképezős telefon javaslatok? Tapasztalatok? Extra optikás fényképezős telefonok?
Szeretnék venni egy:
vagy fényképezőgépet vagy telefont amivel professzionálisan tudok fotózni, találtam egy olyat hogy samsung galaxy k zoom. ez lenne a csúcs? vagy létezik jobb optikás, vagy amivel jobb képet lehet csinálni.
Hobbyból fotóznék ezért lenne jobb az utóbbi, de nem amatőr szinten, azon már túl vagyok és tudom, hogy a telefonok egyenlőre nem közelítik meg a milliós fényképzelőgépek tudását (leginkább optikában és képérzékelőben). de egyes oldalokon láttam összehasonlításokat és amit irtam, az példálul 77 ezer az árgépen talált legolcsobb és az összehasonlításban mellé raktak egy rendes fényképezögépet ami ugyan olyan tudással rendelkezett, és kétszer annyiba került. Mivel nem fotósnak készülök ezért nincs szükségem 150 ezernél drágább gépre, de ez alatt minél jobbat akarok venni javaslatok?
láttam olyat hogy külön rá lehet szerelni a telefonra, objektívkamera néven. Ezek jók? Ha jobbak melyik a legjobb?
Ha a tesztet elolvastad figyelmesen akkor azt is leszűrhetted hogy nem ő csinálja a legszebb képeket.Azért mert neki van a legjobb zumja meg xenon vakuja + árérték miatt jött ki a legjobbra.Ha csak az optika miatt vennéd meg lehet telefonokra külön optikát kapni [link] .
Ha túl vagy az amatőr szintű fotózáson akkor azt is kell tudnod hogy kézi fókusz nélkül kinai turistafotós leszel.A telefonokban lévő záridőkkel viccelődni lehet de egyebet nem.Az egész teszt csak annyit ér mint amilyen profi fotósok készítették.Telefonálásra telefon fényképezésre fényképező gép való.
Ezek közül bármelyiket ajánlom [link]
60-tól 140K ig mennek.
Nekem a szempont a telefonnál az hogy minden körülmények közt tudjak telefonálni.Ezért vettem egy vízálló és ütésálló mobilt ami max rádiózásra mp3-ra jó és mellé mindíg a zsebembe van ez [link]
Kiváló fényképet csinál mármint mobilhoz képest és még jobb videó felvételt, 2mp alatt startra kész nem úgy mint egy mobil.Vaterán vettem 12K-ért és nem keverem a telefont a fényképező géppel.Emellett van profi fényképező gépem az igényes képeket ezzel csinálom.
Jó az általad kinézett teló is de tartósságra már nem merném garantálni azt amire gyártották.
Ez is egy lehetőség gondolkodj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!