Nagyjából 50-60 ezer forintból mit kéne vennem még?
Ez lesz az első, hogy saját gépet rakok össze, és hosszas gondolkodás után nagy részét már összeszedtem, meg is rendeltem. Eddig 202 ezer forintot költöttem rá, és a következőket vettem meg:
-GIGABYTE GV-R929WF3-4GD R9 290 4GB GDDR5 PCIE
-INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
-KINGSTON 8GB ValueRAM DDR3 1600MHz CL11 KVR16N11/8
-MSI B85-G43 Gaming
-COOLERMASTER Elite 370
Ez egy ilyen vegyes PC, általános használatra és játékokra is, ezért ne kritizáljátok az olcsóbb részeket, mint a proci vagy a memória :)
Ami hiányzik az a tápegység, hdd, és egy normális hűtő a processzorra. Tudnátok ajánlani, ha mást nem, egy jó tápegységet? 20 ezer forintnál többre nem gondoltam, de 25-ig felmehet, szeretném hogy sokáig jó legyen.
Tápnak Coolermaster G550M vagy XFX TS 550W Bronze a legjobb döntés 20 ezerből.
Raider,CTG550 elbújhat mögöttük.
SSD-nél 240GB alá nem mennék.
egy 7-8 ezres 12cm-es toronyhűtő egy szorzózáras CPU-ra se hülyeség,ha a keret megengedi.
Halkabb és csendesebb lesz.
ez így benne van az 50-60 ezerben
"halkabb és csendesebb lesz"
Nincs is több kérdésem.
Bocsánat,halkabb és hűvösebb :D
i3-4330 is felmegy 67 fokra játékban,ott meg már süvít rendesen.
Igaz a 290 mellett nehezen hallani.
Egyébként igen ezért is hülyeség rá venni mert terhelés alatt a 290 bőven elfogja nyomni.
És azt alá írom a ctg 550 alulmarad a g550 meg xfx550-hez képest (ettől függetlenül jó táp) de a raider véleményem szerint nem. Esetleg meg tudnád indokolni hogy mivel marad "alul"?
Hangos.
Tapasztalatból írom.
Anno 15 ezerért megérte,de 20-ért kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!