Melyik videó kártya jobb, megbízhatóbb, erősebb stb?
Akkor vegyen 7870-et, nem az én pénzem megy rá...
G.
Kértem szlovák segítséget(azt mondja hogy csehül van írva hogy használt).Nem tudtam hogy az Alzán van használt értékesítés.:( De ha használtként van rajta garancia akkor is sokkal érdemesebb azt venni.
----Itt hagyom amit először írtam még a fordítás előtt -----
Segítséget kértél elmondtuk a véleményünket a többi a te dolgod.Én tuti ebből a pénzből a 7870-et venném, a garancia az garancia minden termékre sőt nem beszélve hogy a neten rendelt árura 14 nap elállási idő van(EU szabály) tehát sokkal biztonságosabb mint a boltba vásárolni.De én inkább 7970-et veszek azt most megszerzem "használtan"(2 év garival,megbízható bolt) 50000 ft-ért na az az igazi gamer kártya :).
További jó keresgélést.
Az a helyzet hogy azokat a kártyákat amiket nézel,már most nem nagyon szabad szabad megvenni,mert már most nem igazán jók,sajnos csak erősebb kártyát szabad venni ami egy kicsit hosszabb távra való.Körbe nézve ezeket tudnám javasolni,de bele kell nyúlni zsebbe,mint mindenkinek aki játszani szeretne,főleg hogy itt a sláger GTA V.
Figyelembe véve hogy legyen raktáron :).
De legalább tanultam Cseh-Szlovákul :)
Ezek már túl drágák. Az a gond hogy egyszerre veszek gépet és a videó kártyánál járok a többi már meg van.
Most valami videó kártya kéne olyan áron, mert úgy már nagyon drága lenne.
Ha egyben veszel gépet, akkor írj ki egy kérdést, hogy mennyi pénzed van rá és mire használnád, és majd raknak neked össze optimálisat.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!