Egy ilyen konfigon eldöcögne low-ban a GTA V?
Figyelt kérdés
CPU: AMD A6-6400k APU (+AMD Radeon HD 8470D)
RAM: 8 GB 2133 Mhz ram(ami a proci miatt csak 1866...:D)
2015. ápr. 23. 15:00
2/9 A kérdező kommentje:
sejtettem :D
2015. ápr. 23. 15:05
3/9 anonim válasza:
Miért ne menne? Az APU támogatja a dx11.1-et is, memória elég, processzor elég. Ha Intel IGP-n fut, ezen is fog.
4/9 anonim válasza:
(az más kérdés, hogy jelenleg most pár integrált AMD nem támogatott, ennek utána kell nézned, de mint hardver, elegendő lenne)
5/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi. :)
majd ha lesz egy megbízhatóbb tört verzió, addig várok. nyilván erre a gépre nem túl jó ár/érték arányú megvásárolni eredetiben.
majd amint lesz újra egy kis pénzem, erősítek egy kicsit rajta :D
2015. ápr. 23. 19:43
6/9 A kérdező kommentje:
sikerült kipróbálni, 800x600-on mondhatni egész kellemes fps-ben, csak hát valljuk be, ebben a felbontásban játszani alapvetően nem élmény :D
2015. ápr. 24. 13:29
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy teljesen lebutítottad?
8/9 A kérdező kommentje:
nem konkrétan. directx 11-en ennyi, ha 10-et választanék, kevesebb vram is elég lenne neki, viszont nem tudom érvényesíteni a dolgokat, mivel 3DM tört a játék, és "újraindítani" magát nem tudja, mert akkor az eredeti exe-re hivatkoznik nem a 3DM-es launcherre. :D
dx10-zel engedné a 720p-s felbontást is.
2015. ápr. 24. 16:28
9/9 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=ZF6F1wxAF70
itt idő közben találtam videót, ezek szerint mennie kéne az enyémen is 720p low-ban. :D
2015. máj. 22. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!