Ezen a konfigon hogy futna a GTA V?
Figyelt kérdés
Processzor: AMD A8 5600K
Videókártya: Gigabyte Nvidia GeForce GT 630 (csak emiatt aggódom)
RAM: Kingmax 4Gb 1333MHz
2015. ápr. 18. 10:25
2/9 anonim válasza:
Ismerős 6670-es kártyával ennél rosszabb CPU-val játszik. Megy neki, néha laggol, de amúgy minden okés.
3/9 anonim válasza:
Nem is tudom mi értelme van egy GT630-nak egy 5600K mellett...szerintem az IGP is tudja azt a szintet, ha nem erősebb....ráadásul hasonló kategóriás radeonnal (ha már lett rá költve) menne dualban is.
Amúgy a minimum gépigény szerint 9800GT kell neki, ami egy picit erősebb (inkább GT640 szintű). Lehet, hogy elindul a játék, de erősen kompromisszumos futtatásra kell számítani (kis felbontás, alacsony grafika, nem sok fps).
5/9 |Orfeusz| válasza:
APU + DVGA amúgy is furcsa összeállítás, játékra inkább sima CPU kellene + erősebb dVGA
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Gondolkozom beszerezni még 4 Gb
2015. ápr. 18. 10:52
7/9 A kérdező kommentje:
...RAM ot meg egy R9 270x et, úgy már biztos menne full grafikán :)
2015. ápr. 18. 10:53
8/9 anonim válasza:
A CPU bőven elég,csak egy erősebb kártya és 4GB RAM kéne.
R9 270X/GTX960 pl.
9/9 anonim válasza:
nekem a6 6400k-m van, és low-on 720p-ben simán elmegy az IGP-vel, mondjuk nekem 1866 mhz-es ramjaim vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!