Ezen a konfigon hogy futna a gta V?
Intel Core I5-4590 3.7GHz
nvidia Geforce Gtx 750 2GB DDR5
8GB Kingston Hyperx 1600MHz DDR3 RAM
Gyengén,low beállításon.
Ez a gép nem játékra való.
Mit nem értesz?
Azt hogy gyengén,vagy azt hogy nem játékra való?
Bivaly erős,60 ezres CPU,ami mellett egy lepkefing belépőszintű VGA van.
Ez egy olyan gép,aminek az elsődleges célja a munka,a játék pedig sokadrangú,de használható arra is,alacsony részletességen,alacsony felbontáson.
Ez nagyjából 115 ezer forint.
Ebből a pénzből ha játékos gép kell,akkor CPU helyett Athlon 860K/A8-7650K avagy Intel vonalon maradva i3-4160/i3-4330 a videokártya pedig minimum R9 270X,de méginkább GTX960 vagy R9 280.
Az AMD-hez 15 ezer körüli A78/A88-s lap,az Intel-hez 15-20 ezer körül B85 vagy H97
Táp pontos típusa?
gtx 750ti vel maxon sima a 30fps láttam youtuben
akkor sima gtx 750el?
Valóban egész szépen elfut,de egy 270X/280/GTX960 közelébe se ér,márpedig a keretedből kiférne az is.
Ellehet játszogatni a GTX 750-el, de szerintem pazarlás volt megvenni. Ha olyan helyzetben voltál, hogy " na most vagy 1 évig nem lesz lehetőségem gyűjteni", akkor megértem, így viszont kellett volna valami erősebb. ( Az IGP-vel is ellehet szórakozni régebbi játékokkal, ment volna GTX nélkül is a gép)
Nah de most már mindegy, a lényeg hogy futna a játék, vegyes grafikai beállítások mellett ( valami off, valami on, valami low, valami high, valami very low, valami ultra), és ha szeretnél szebb látványt, 30 FPS-re számíts (ami amúgy nekem például tökéletesen elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!