Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehet rakni egy konzol...

Össze lehet rakni egy konzol méretű gépet, olcsóbban mint egy laptop?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy lehet-e ilyet csinálni, amibe pl. elég egy APU, és az nekem bőven elég. Vannak egyáltalán ekkora gépházak?

2015. ápr. 19. 03:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Raspberry Pi? Banana PI? Orange Pi?

Kicsit és olcsók.

Attól függ, hogy mire kell neked?

2015. ápr. 19. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Mini-ITX a szabvány neve, amit keresel, alaplap és ház is van ilyen, kb. 20x20x6 cm-s.
2015. ápr. 19. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Multimédiás gépnek én is hasonlót építettem egy FM2+ mini-ITX alaplappal, egy A8-7600 APU-val (konfigurálható 45W vagy 65W TDP-vel) és nagyon szeretem. A pici Chieftec GPF-250P ház, amit választottam nehezen szerelhető, de utána már csak használni kell.
2015. ápr. 19. 09:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen Mini-ITX, azt tudom, már össze is raktam, csak nem tom jó-e. Kollégiumba kéne, egy olcsó monitorral, hogy netezni, meg játszani tudjak. És haza is tudjam hozni. Bár érdekes módon most is egy mini-ITX konfigurációm van, csak Prodigy házzal, lehet hogy azt lenne érdemes beletenni egy kisebb házba? De abba meg szeretnék videókártyát.

Amit venni szeretnék konfig:

- Cooler Master ELITE 100 RC-100 ház

- ASROCK FM2A88M-HD+

- AMD A10-7850K

- Kingston DDR3 8GB 2400MHz

- FSP Hexa+ 400W

- Valami jobb SSD-t valaki? max 15-20k

Egy része használtan lenne megvéve.

2015. ápr. 19. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A memória dual legyen (2x4GB). A mini ITX házakba egy low profil videokártya belemegy, de van olyan is, amibe rendes méretű is (csak azok már nem olyan picik)...
2015. ápr. 19. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Fontos hogy mindnél kisebb legyen, mert fő a hordozhatóság.
2015. ápr. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!