Melyik érné meg jobban? (bővebben lent)
A mostani gépem nagyon régi már, ezért elhatároztam, hogy lecserélem, meg mellette beszereznék még egy laptopot is. Szeretem a videojátékokat, filmeket, úgyhogy leginkább ilyen multimédiás dolgokra kéne a technika. Az alábbi két lehetőség közül szerintetek melyik érné meg jobban?
1. Középkategóriás laptop, mellette pedig egy drága, erős asztali gép nagy igényű, masszív videojátékokhoz (pl. CoD).
2. Vagy pedig középkategóriás laptop, középkategóriás asztali gép, de emellett még beruháznék egy konzolra (PS3-ra gondoltam).
Előre is köszi a válaszokat!
Ez csak tőled függ, hogy neked mik az igényeid!:)
Laptopból szerintem bőven elég egy középkategóriás, hisz azt úgy se játékra tervezték, film nézéshez, netezéshez bőven elég:) 200k-ból ki lehet hozni egy erős gamer asztali PC-t amin futnak az új játékok. Konzol meg megint tőled függ, hogy kell-e neked, de én a helyedben megvárnám a PS4-et. Next-gen konzol lesz, sokkal szebben fognak futni rajta a játékok, mint az elődjén:) Persze mind mind pénztárcafüggő. Személy szerint nekem laptopra nincs szükségem ezért most vettem 200k-ból egy asztali PC-t és majd szeretnék beruházni PS4-re:)
A választás tényleg az igényeid szerinti.
Az 1. es lehetőség:
Középkategóriás laptop videó nézéshez, zenehallgatáshoz és netezéshez ok. Ha nem dolgozol grafikai dolgokkal, videókkal, akkor nem is kell erősebb.
Egy erős asztali gép játékokhoz oké, de folyamatosan fejleszteni kell, hogy naprakész legyél. Azaz költeni kell rá. Ellenben a játékok "ingyen" vannak. A konzolnál meg nem költesz a gépre, de költesz a játékokra, azaz nagyjából egál a sztori ebben a tekintetben. Kivéve, ha használt FAT vagy 2000-es Slim PS3-at veszel, mert az törhető...
A 2. lehetőség: Kezdem a végén ha már belementem a játékkonzolba. Ha én most vennék, mert "sürgős", akkor vennék egy használt Slim-Superslim PS3-at 40-50 körül hozzá PS Plus és használt gémek. Ha kijön a PS4, akkor Eladnám a PS3-at (max 10%-os árcsökkenés várható, mert már így is nagyon olcsó a PS3) és vennék egy PS4-et.
Ha nem "sürgős" akkor meg megvárnám a decembert és vennék egy PS4-et PS Plus-szal. (Úgyis kötelező a multihoz...)
Na és akkor most a PC: Nem kell külön asztali gép! Minek? Vegyél a laptophoz egy nagy monitort, meg egy rádiós billentyűzetet és egy egeret és ott az "asztali géped". Vagy vehetsz egyből olyan laptopot, amihez van dokkoló állomás. Még kényelmesebb, nem kell a monitor és a bill. és egér dongle vezetékeivel vacakolni.
Tehát igazából egy 3. lehetőséget választanék:
Középkategóriás laptop dokkolóval, asztali kiegészítőkkel. és egy PS4 PS Plus-szal.
Remélem segítettem! :)
A ps3-al eleve hozzá férsz mindenhez mai pc-n kijött plusz ugye a ps3 címek.
Kivéve MMO és Stratégia.
Filmezni meg egy ZS kategóriás gépen is tudsz.
Szerintem 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!