Melyik notebook érné meg jobban?
Igazából nem nagyon értek hozzá. Túlnyomórészben a kinézete tetszett meg. Először a 15.6colosat néztem ki, de utána megláttam, hogy van ultrabook is belőle, ami 13.3colos és mondjuk a hordozhatósága miatt praktikusabb. Viszont az meg sokkal drágább és nem tudom megéri e. Főleg, hogy kisebb, ha már vesz az ember egyet. Amúgy internetezéshez, filmezéshez, egy két sulis dologhoz (pdf, word, excel stb) kéne leginkább. Meg, hogy egyáltalán ennyi pénzért jó ez a márka? Mondjuk nekem Samsung a tv-m, egyik telefonom meg még a hűtőm is. :D Szóval én szeretem csak, ha mondjuk lenne ilyen árkategóriában jobb, akkor szívesen fogadok tippeket.
Az ultrabook csak annyiban másabb, hogy gyorsabban fogyassza az akkumulátort. A simában 1,6 GHZ-es proci van, az ultrában 1,4, aminek a magjait nem fogod tudni kihasználni, hacsak nem renderelésre vagy videótömörítésre tervezed venni, és a programok jobban is futnak a gyorsabb procikon.
Nézek egy olyan notebookot, amilyet én is megvennék, aztán linkelem.
Mondjuk egy low-os modell:
ebben APU van, ami felér egy kétszer ekkora grafikus kártyával, + kevesebb áramot eszik.
+HD webcam
+ HDMI
+RJ-45
+ WIFi
- Optical drive
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!