Kamillewis kérdése:
Mi a vélemény az érintőképernyős notebookokról-laptopokról-netbookokról?
Figyelt kérdés
14 vagyok, lány és nyelvvizsga ajándékként valami ilyesmit fogok kapni. Nem szeretném kifosztani a szüleimet.(:D) De amikor elkezdtem nézelődni ilyen téren, belezúgtam ezekbe a fajtákba.(Eleve kicsit kütyü-megszállott vagyok) Találtam ezt: [link] Mit gondoltok róla? Sulis tevékenységekre, keresésekre,esszék gépelésére és sok-sok film és sorozatnézésre használnám de szeretnék egy gyors és okos gépet. Ha nem ez akkor milyen?2013. szept. 1. 11:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez a kialakítású érintőképernyős notebook nem sokra használható. El lehet játszogatni vele, de ennyi.
Egyébként hardveresen bőven jó ahhoz, amit szeretnél csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!