Okos ötlet lenne laptopomat és xbox 360-mat eladni egy gamer pc-re?
A laptopot így is csak egy helyen használom, mivel kábeles netem van, Az xboxot szeretem, de jobban örülnék ha egy számítógépen játszanák. (több és olcsóbb játék)
A válaszokat előre is köszönöm. :))
Én nem hinném, hogy feltétlenül megéri. Ezzel feladod a notebook alacsony fogyasztását kis helyigényét és mobilitását, amit ugyan általában nem használsz ki, de ha kellene, akkor nagyon fog hiányozni.
PC leginkább RTS-ek terén jó, amik viszont pont alacsonyabb gépigényűek, így általában egy notebook is megfelel.
A notebook és Xbox árán nem fogsz túl erős PC-t kapni, ha csak nem valami erősebb modern notebookod van, mert a notik nem tartják túl jól az árukat.
Xboxra sem sokkal drágábbak a játékok, csak jobban tartják az árukat, ráadásul az RTS-eket leszámítva, több a nagyon jó exkluzív játék.
Az Xbox egy tökéletes kiegészítése egy játékra korlátozott mértékben alkalmas PC vagy notebook mellé. Én inkább azt javasolnám, hogy a notebookot cseréld egy erősebb darabra, jövőre pedig, amikor jön az új konzolgeneráció, cserélődhet az Xbox is arra. Az előzetes pletykák... vagyis az MS reakcióiból ítélve valószínűleg nem is pletykák alapján a következő generációs Xbox nagyon kellemes gépnek ígérkezik:
Kedves utolsó!
Az lehet, hogy 3 év múlva már nem fognak készíteni Xbox 360-ra játékokat, de akkor meg már - ha lesz - az új konzol generációra fognak fejleszteni, ilyen téren a konzol már soha nem lesz halott, mert a fejlesztők nagy része konzolra optimalizálnak, ezért van az, hogy az idei PC konfigon még elfut egy játék, a következő évben már szaggatni fog, az új játékkal! A konzollal ilyen tekintetben soha nem lesz probléma, mert ugyan azt a színvonalat fogja hozni bármely játéknál, csak egy jó TV kell hozzá és ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!