Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez miért van (SSD)?

Ez miért van (SSD)?

Figyelt kérdés

Aggódnom kéne?

[link]

2015. ápr. 12. 17:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából volt 2 oprendszer reinstall és bár csak egyetlen játék van az SSD-n, a wot, azt is párszor újra kellett baszatni modok miatt. De akkor ezentúl vigyázok rá, minimum 5 évig használni akarom, ha már kiadtam érte 30ezret. Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam.
2015. ápr. 12. 18:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Két rendszertelepítés legyen mondjuk 100 giga, WoT szintén 100 - és akkor szerintem túloztam. Ez 200. Mondjuk telepítettél egy pár alkalmazást is hozzá, legyen az plusz 200 giga és halálosan túlbecsültem. 400GB.

Ha úgy érzed, hogy tényleg nem volt semmi extrém használat, nem töltesz le rá napi egy blu-ray filmet, míg ki nem írod, nem használod szerveralapként, nem ír rá minden nap Photoshop, stb., akkor igenis azt tanácsolom, hogy ne kényelmesedj el, nézz rá egy hét múlva, két hét múlva, tartsd szemmel, mert ha okvetlenül nő az írás rajta, holott alig használod, valami terheli. De ezt csak kiegészítésként írtam.

2015. ápr. 12. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

# 3

Ha a túl sok írás miatt megy tönkre, akkor megvonják a garanciát.

Nem kell aggódnod, volt akinek még aznap leesett 98 %ra

2015. ápr. 12. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!