Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech MX Performance...

Logitech MX Performance problémák?

Figyelt kérdés

Néhány hete vettem egy ilyen egeret, elég sok bajom van vele. Általában jól működik, viszont elég sokszor előfordul, hogy nem reagál a mozgatásra(közel teljes töltöttségi szintnél is). Ha be van dugva a töltő, akkor valamivel javul a helyzet, de az sem küszöböli ki teljesen a bajokat. Nagyritkán az is előfordul, hogy a kattintásokra nem reagál(ugyanakkor a mozgatásra igen).

Két tippem lenne, az egyik az aksi(de ez kiesett akkor, amikor kábellel is produkálta a tüneteket), és a receiver(ezt fogalmam sincs hogy tudnám letesztelni azon túl, hogy kipróbálom egy másikkal - de őszinte leszek, miután majd' 20k t ráköltöttem egy egérre már nem sok kedvem van többet rááldozni). Van esetleg valakinek ötlete arra, hogy mit tehetnék?

2015. ápr. 11. 06:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyiért feltételezem újonnan vetted. Próbáld ki másik gépen is, ha ott is ilyen, garancia.
2015. ápr. 11. 06:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ez is egy plusz érv arra, hogy valószínűleg nem az aksival van gond.

Az a helyzet, hogy van, amikor 6-8 óra folyamatos használat után is normálisan működik, folyamatosan másik gépnél kéne használnom elég hosszú ideig(egyébként az is valószínűtlen, hogy a géppel lenne gond, alaplapot is akkor cseréltem, az usb portok jelentős részén kipróbáltam már).

Igazából általános megoldásokat remélek a kérdésre, nem volt még vezeték nélküli egerem, simán lehet, hogy egy apró trükkel megoldódna minden gondom.

Garanciával kapcsolatban már érdeklődtem, ugyan házhoz jönnek, de.. nem lenne poén hetekre elküldeni, főleg akkor, ha esetleg visszahozzák azzal, hogy nincs semmi baja(többször jártam már így).

2015. ápr. 11. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!