Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnék működtetni egy...

Misi0023 kérdése:

Hogyan tudnék működtetni egy Behringer BCD2000-est 64bites win 8.1-en?

Figyelt kérdés
A fő gond az, hogy a gyártó honlapján levő driver 32 bites, lévén ez egy régebbi cucc. Emiatt ezt nem tudom feltenni, a windows erőlködik valamivel de ismeretlenként észleli csak továbbra is. Valamit tipp esetleg? Vagy esélytelen teljesen? (próbáltam a kompatibilitást is átállítani meg rendszergazdaként futtatni a drivert)
2015. ápr. 9. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy látom nem akar másoknak se sikerülni 64biten. Ellenben van nekik egy BCD3000 azóta, ami elvileg ugyanaz belül, csak a külsejét dobták fel kicsit, és kiadtak egy drivert hozzá. Arról nincs infó, hogy felismeri-e, de 32/64bit.

[link]

2015. ápr. 9. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Benéztem. És ha 32bites rendszert raknál fel, akkor is jobb, ha egymagos, régi p4 procin használod, ott mondjuk, hogy stabil. Ez derül ki rövid fórumbújás után. Nem túl jó kilátások!
2015. ápr. 9. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Olvasgattam ilyeneket én is róla, köszönöm az utána járást! :)

Mindjárt ki is próbálom a 3000-es driverjével.

2015. ápr. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!