Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnám-e működtetni a monitort...

Tudnám-e működtetni a monitort így?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék venni egy új gépet, r9 290-es videókártyával, viszont a monitoromon csak D-SUB, meg VGA kimenet van.. Ilyenkor mi a teendő, ha nem akarok még 40-50 ezret rákölteni?

2015. ápr. 4. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Átalakító 500 forintért.
2015. ápr. 4. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha a monitoron kimenet van, akkor semmivel nem fogod használni. Ha meg bemenet, akkor veszel 500 forintért átalakítót...
2015. ápr. 4. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:

d-sub = vga

És igen, egy átalakítóval megoldódik a dolog, de érdemes lecserélni ezeket a monitorokat, a dsub nem az igazi.

2015. ápr. 4. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:

D-SUB meg VGA? Az ugyan... :-o

Átalakító megoldja a gondodat, ahogy már előttem is jelezték.

2015. ápr. 4. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak hogy nem fog működni az 500Ft-os átalakítóval,mert az R9 290-en már csak 2db DVI-D van,ami nem alakítható D-subra (analógra).

Aktív átalakító kéne,ami 10 ezer körül van,és azzal se garantált a tuti siker.

Cseréld a monitort digitális bemenetűre.

2015. ápr. 4. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Árgép nem így gondolja.
2015. ápr. 4. 21:20
 7/10 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk R9 270-et vennék? Abban van D-SUB?
2015. ápr. 4. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Pdig valóban igaza van:

[link]

2015. ápr. 4. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Én új kártyákon, már jó ideje nem találkozok D-Sub csatlakozóval mert elég régi. Inkább HDMI, Dp, vagy DVI csatlakozó szokott lenni szóval szerintem felesleges D-Sub csati-t keresnek új vga-n. Megveszed azt amit tetszik és kész, általában még átalakító is van a dobozban.
2015. ápr. 4. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg DVI-I van rajta, amire jó lesz az olcsó átalakító. Csak DVI-D t még semmin sem láttam, sokkal jellemzőbb, hogy DVI-I, és mellé egy(vagy több) DVI-D.
2015. ápr. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!