Petko0127 kérdése:
Lehetséges egy MSI Radeon R9 280x videókártyát egy ASUS P7P55D alaplapon működtetni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 18:08
2/7 A kérdező kommentje:
Beszereltem, hármat csipogott az alaplap. A gép szerelőm szerint ez azt jelenti, hogy az alaplap nem ismeri fel a videókártyát. Hogy lehet megcsinálni, hogy felismerje?
2014. dec. 19. 18:30
3/7 anonim válasza:
"A gép szerelőm" Ez jó :))
-ez olyan mint a filmekben mikor kijelentik"-hívom az ügyvédem" ? :) Nekem például nincs egy darab házi bejáratott ügyvédem sem, még csak nem is ismerek egyet sem :)
-Csináltál már BIOS resetet?
-Rákötötted a kártyára a plusz tápkábeleket?
-Táp elég a kártyának?
4/7 A kérdező kommentje:
-nem
-nem
-600W-os tápom van, úgy számoltam, annyi elég
2014. dec. 19. 18:42
5/7 A kérdező kommentje:
Szabad egyáltalán egyszerre 6-os és 8-as kábelt rákötni?
2014. dec. 19. 18:44
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megoldottam. Én bolond csak a ventilátornak adtam áramot.
2014. dec. 19. 20:17
7/7 anonim válasza:
az egy dolog, hogy 600w.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen táp. Ha valami mtech, akyga, kolink, hkc szintű hulladék, akkor simán lehet, hogy kevés neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!