Kingston HyperX SSD-re nem tudok DVD-ről rendszer telepíteni!?
Csak ugy tudtam hogy van egy HDD-m amin a rendszer van/volt beraktam a lemezt és csak a másik rendszerből tudtam.
Így nem az lett a C meghajtó. BIOSban felismeri a gép az SSD-t de ha beállítom hogy arról bootoljon akkor kiírja hogy BOOTMGR hiányzik és nyomjam meg a ctrl+alt+del-t.
Miért lehet ez? Kell hozzá egy driver? Vagy BIOS frissítés? vagy mi lehet a baja? az SSD hibátlan...rajta van a rendszer és csak ugy bootol rola, hogy 1 rendszer HDD-n 1 SSD-n és választani lehet közülük. így működik is, de sok idő a boot ha nem választok.
Segítene valaki? :)
igen próbáltam.
Eljut addig a telepítő hogy: A telepítő indítása
majd újraindul a számítógép és kezdi előröl.
Igen, de elég zavaró, hogy nem a C meghajtón van a rendszer. Mivel több program is oda akar telepíteni és a crackek egy része is ott keresgél stb.
Azt szeretném hogy leválasszam a HDD-t, formázzam az SSD-t és ujra telepítsem rá a rendszert, hogy az legyen a C meghajtó.
De mikor elinditom csak a telepítő inditásáig jut.
Ha magától újraindul a gép a telepítő indulásakor, akkor ott valami gubanc van, hardverhiba. (Pl. táp.) Azt oldd meg, és fogod tudni rendesen telepíteni.
Hozzátenni annyit tudok, hogy a HyperX-nek natív SATA tápcsatlakozó kell, tehát ha molexről alakítod esetleg, akkor ott van a baj.
NA sikerült!!!!!
Bios-t frissítettem a legújabbra, leválasztottam a HDD-t.
Formáztam az SSD-t. És telepítettem rá a win 7-et.
Tökéletes. A bios frissítés kellett neki. Csak féltem tőle, nehogy áramszünet legyen vagy valamit elrontsak és bekrepáljon. De sikerült! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!