Ha leakarom cserélni a 160GB-os rendszer winchesteremet egy 120gb-os SSD-re, akkor kötelező újra telepíteni a Windowst külön arra, vagy át lehet másolni minden adatot?
Nem kell újratelepíteni! Van a költöztetésre több program, itt az egyik:
Óóó... nagyon vagány! :D Winchestert beadom, be számítják 6.000Ftért, az SSD pedig 21.000Ft, de még így is jobb... De nem baj, az 1TB-os HDD sem volt olcsóbb.
Köszönöm, főleg az utolsónak!
16 ezerért kapni már Kingston 120GB V300-t,nem biztos hogy megéri az 5 ezer felárat az az SSD,amit kinéztél.
Viszont én a helyedbe nem szórakoznék ilyen módszerekkel,egy win8 újratelepítése egy SSD-re drivekkel együtt fél óra,ennyit szerintem megér egy biztosan stabil rendszer.
A Kingston V300-as már nem tartozik az ajánlott SSD-k közé. Változtatott a gyártó a belsejében ezt-azt, így jóval lassabbak a V300-as SSD-k mint régebben voltak. Már nekem is a lassabb V300 SSD-m van, jóval gyorsabb mint egy merevlemez, de egy SSD-hez képest lehetne gyorsabb is. Egyébként hónapok óta a költöztettett rendszert használom. Semmi baja, pedig előzőleg 3 évet eltöltött egy HDD-n, csak utána került SSD-re.
Maga a tiszta telepítés lehet, hogy fél óra, de driverekkel is lehet szívni, na meg egyesével minden programot feltenni, rendesen beállítani... órák, napok kérdése.
Mint mondták, át lehet rakni a rendszert. Arra azért figyelj, hogy az SSD-nek ahci kell (legalábbis ha trim-t akarsz használni, márpedig azt akarod) és akkor az átpakolt rendszer nem biztos, hogy menni fog. Persze erre is van megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!