Bárdos lajos kérdése:
Melyik billentyűzet jó CSGO-hoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy billentyűzetet CSGO-hoz csak nem tudom melyik lenne jó hozzá. Ja és ha lehet ne írjátok azt hogy egy 600FT-os is jó hozzá :D2015. ápr. 4. 22:19
11/17 anonim válasza:
Az a fontos, hogy kényelmes legyen a kezednek. Azt meg így vakon úgyse lehet ajánlani. Menj be egy nagy üzletbe, aztán ott próbálgass végig minél több egeret.
Túl van hypeolva ez az egész. Kodiak, az 1.6 magyar atyaúristene is ilyen vicek-vacak kis egérrel tolta annak idején. Váltott drága egérre meg cs:go-ra, meg is lehet nézni milyen fos :D Na jó, ez direkt ferdített példa volt, de mutatja, hogy semmi sem az egéren múlik.
12/17 anonim válasza:
Egér: Steelseries Kana V2, Steelseries Sensei, vagy ha nagyobb kezed van, Steelseries Rival.
A CS-sek még a Zowie egerekért vannak oda, de azok nekem túl fapadosak.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2015. ápr. 5. 11:43
14/17 anonim válasza:
én személyszerint eléggé logitech párti vagyok. 2007 őszén raktam össze a gépemet, jelenleg ezen is csgozok, persze csak lowgrafon :P az egerem egy 9 ezres logitech MX518, amit akkor komoly cs 1.6-os haverok ajánlottak, a klaviatúrám pedig sima 5-6ezres logitech. hozzáteszem nem a legolcsóbbak voltak akkoriban sem, viszont meglehet nézni, hogy mindkét periféria tökéletesen működik a mai napig, az összes többi hardverrel volt már gond. a közeljövőben tervezek teljesen, minden részében új PC-t összerakni, egész+klavi terén szerintem maradok a logitechnél, beváltak ennyi az egész.
15/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
#16: Mechanikusnak írják, de nem az, sima membrános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!