Bárdos lajos kérdése:
Melyik billentyűzet jó CSGO-hoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy billentyűzetet CSGO-hoz csak nem tudom melyik lenne jó hozzá. Ja és ha lehet ne írjátok azt hogy egy 600FT-os is jó hozzá :D2015. ápr. 4. 22:19
1/17 anonim válasza:
Bármelyik, ami működik. Igen, ebben benne van a 600 forintos is.
2/17 A kérdező kommentje:
Én valami komolyabbra gondoltam. Steelseries,Razer,Roccat..stb. G
2015. ápr. 4. 22:25
3/17 anonim válasza:
És mégis hogy döntsük l MI, hogy NEKED mi a jó...?
4/17 A kérdező kommentje:
Nem kértem hogy döntsd el csak azt hogy ajánljatok. Nem kell egyből pattogni.
2015. ápr. 4. 22:28
5/17 anonim válasza:
én minek neked egy 20ezer forintos billentyűzet?Nem fogsz tudni attól jobban lőni!
6/17 A kérdező kommentje:
Mert gondolom hamarabb érzékel,kényelmesebb,nem zajos ilyesmi,nem azért kell mert jobban akarok lőni
2015. ápr. 4. 22:30
7/17 anonim válasza:
Érzékelni nem érzékel hamarabb. Az egér függő, de attól sem fogsz jobban játszani ha a 600ft-os klaviatúrával sem megy, meg a 1k HUF-os egérrel. Ezek már professzionális dolgok. Kifejezetten FPS gamer klaviatúra nincs. Vannak márkás drága dolgok, de inkább azok a Mobásoknak esetleg a Wowosoknak szól a marcok végett.
8/17 A kérdező kommentje:
Na végre,értem köszi :)
2015. ápr. 4. 22:39
9/17 anonim válasza:
Játékra a billentyűzet a legkevésbé fontos. Drágán van Cherry MX kapcsolós, ami azért jó, mert tartós, könnyű lenyomni és nincs hangja. Ami tényleg számít, az a jó egér. Amúgy látszik a színvonal (vagyis annak szinte teljes hiánya). Ajánlom neked a prohardver fórumát, ott értelmes, hozzáértő és segítőkész emberek várják a kérdéseidet.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) és tudsz nekem olyan egeret mondani ami nagyon jó ehhez a játékhoz? Nincs nagy kezem csak olyan normalis es teljesen megfogom az egert ugy hogy a kezem simul az eger alakjaval
2015. ápr. 5. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!