Bárdos lajos kérdése:
Tudtok nekem olyan gamer billentyűzetet mondani ami meg is éri a pénzét? (max.30000 FT)
Figyelt kérdés
Inkább ROCCAT,Steelseries vagy Razer kellene de lehet akár más is. Ja és mechanikus és membrános is jó.2015. márc. 30. 22:34
1/5 anonim válasza:
Roccat Isku Fx. Magyar billentyűzet és hasznos makrók. Szerintem megéri anyniért. [link]
Mázlista leszel :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen az iskut en is neztem,koszi :)
2015. márc. 30. 23:08
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen Roccatot ajánlok, jelenleg ők gyártják a legmasszívabb billentyűzeteket. Ha fontos a világítás, akkor Isku, ha nem, Ryos (szigorúan az alapmodell, a Glow nem ér meg plusz 8 ezer forintot, bár nekem az van). Én már nem vennék membrános klaviatúrát, de tudom, hogy sokakat zavar a kattogás.
A Razereket kerüld, a membránosokban hulladék fólia membrán van, a mechanikusokban meg Cherry MX helyett utángyártott kínai kapcsolók.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi :) és a steelseries apex-ről mi a véleményetek?
2015. márc. 31. 15:38
5/5 anonim válasza:
#4: Jó lenne, de a hatalmas szóköz gomb elég bénán mozog, és tudtommal nincs belőle magyar kiosztású változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!