Melyik AMD processzor alkalmas játékra? A FX en kívül?
Figyelt kérdés
Az A6 alkalmas??2015. ápr. 4. 20:39
1/8 anonim válasza:
Az AMD lassan semmire nem alkalmas, úgy el vannak maradva. :( (pedig nagy AMD fan voltam régen)
A Phenomok, vagy az FM2-es Athlonok jók még, mert aki játszik, annak úgyis van külön VGA-ja, azokba meg nincsen ugye, így nem kell az integráltat is megfizetni, ergo az éri meg még.
De ha még nincs AMD-s géped, csak most akarsz venni, akkor inkább Intel.
Ha meg laptopot akarsz venni, akkor meg pláne hanyagold a TDP betyár AMD-t, jobban jársz egy netbookkal meg egy hőlégfúvóval, a hatás pedig ugyan az. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem a kártyám is AMD
2015. ápr. 4. 20:57
3/8 anonim válasza:
A4/A6-os FM2 APU-k gyengék játékra.
Athlon II X4 vagy A8 között nézelődj.(azokból is főképp a 860K,és az A8-7xxx közül)
Lesz külön VGA-d is ?
4/8 anonim válasza:
Kártyákkal nincs gond, de amit a CPU-kal szerencsétlenkednek... :(
5/8 anonim válasza:
Az A6 se rossz, de az A8 5600k-t ajánlani tudom, mert nincs olyan játék ami ne futna rajta, és olcsó is.
6/8 anonim válasza:
Ha van külön dedikált videókártyád, akkor FM2+ foglalatra 860k a legjobb, ha nincs VGA-d, akkor A8-A10-es APU-k. Az A6 kevés, ugyanis csak kétmagos.
7/8 A kérdező kommentje:
Van egy Ilyen VGAM:AMD Radeon R7 250 1GB DDR5
2015. ápr. 5. 07:51
8/8 anonim válasza:
Az pont remekül együtt tud működni egy APU-val, sok játéknál megkétszerezve a teljesítményt. Mennyi pénzed lenne a konfigra és mid van meg eddig, illetve mi kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!