Miért kapcsol be a gépem a kikapcsolás után kb 5 másodpercre rá?
Figyelt kérdés
Kb 2 hetes a gépem, de még mindig nem jöttem rá, hogy miért kapcsol be. Bios-t néztem ott nincs hiba, se beállítás. Alaplap jó, mert másikkal is ezt csinálja, táp is jó, mert azt is cseréltem. Windows 8 pro-t használok (eredeti) hibát nem ír. Ha újra rakom a wint jó lehet?2015. ápr. 2. 13:42
1/5 anonim válasza:
A windowsnak nincs köze a bekapcsoláshoz, ott inkább valami hardver téma lehet.
Nincs beszorulva a bekapcsoló gomb? Jól van bekötve az alaplapon minden? Nem hibás a táp véletlenül?
2/5 A kérdező kommentje:
Házat is cseréltem, valószínű, hogy a SSD okozhatja, mert azóta csinálja, mióta azt beraktam. Szervízbe nem nagyon akarom visszaküldeni, mert 2hét kell minimum a szervíznek. És most még nincs is annyi pénzem.. (Angliában élek és tegnap költöztünk másik lakásba.)
2015. ápr. 2. 13:54
3/5 anonim válasza:
Nekem egy régi gépem azért indult újra rendszeresen, mert félig bevolt szorulva az újraindító gomb.
Lesd meg, hogy minden jól bevan e kötve, nincs e beragadva gomb.
4/5 anonim válasza:
Wake UP funkciók BIOS-ban le vannak tiltva?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam wake up funkciót a biosban, de a win panaszkodik a fast bootra. Majd írok hogy mi lett. Lehet újra rakom még a win-t is. köszi mindenkinek
2015. ápr. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!