Patya1337 kérdése:
A számítógépem nagyon gyakran kikapcsolás után 4-5 másodperc elteltével újraindul. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új PC-t vásároltam 5 hónapja (középerős konfig), és eddig még soha nem tapasztalt problémám lépett fel! Nem minden esetben de olykor a gépem kikapcsolom, a Windows 8.1 nyújtotta sofware-es módon, a gép le is áll, eltelik 4-5 mp és kattanás majd a gép újraindul. Ilyenkor a hátsó főkapcsolót kikapcsolva tudom csak kikapcsolt állapotban tartani amúgy folyton újraindulna. Kérlek segítsetek, ha tudjátok mi lehet a probléma!
2015. márc. 26. 22:06
2/6 anonim válasza:
Pontosan milyen gép? Táp, alaplap pontos neve lenne a legfontosabb.
Első körben kikapcsolás a hibrid bootolást.
Mert ilyenkor a kikapcsolás is más, hátha nem szereti. Pl. nekem egy régi gép 5perc után kapcsolt csak le.
3/6 anonim válasza:
kikapcsolás helyett, kapcsold ki*
4/6 anonim válasza:
Wake UP funciók ki vannak kapcsolva BIOS-ban?
5/6 A kérdező kommentje:
Asrock Fatal1ty H97 Performance alaplap
FSP 600W FSP600-50ARN 88+ OEM tápegység
2015. márc. 27. 06:51
6/6 anonim válasza:
Szerintem a BIOS-ban lehet valami beállítás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!