Mi lehet a gond a gépemmel? Nem azokat a paramétereket írja, mint ami elvileg benne van.
Vettem egy Lenovo G505s laptopot, aminek elvileg 3.3 Ghz procija van (webshopban azt írták, és egy újságban is, ahol találtam). Megvettem, erre a vezérlőpult és az AIDA64 és nyomja a képembe, hogy 2.10 Ghz, és 2gb helyett 0,7 mb a videókártya. Mondom b*ssz*k meg, visszavittem a gépet.
Most vettem egy újat, lenovo z50-75-öset. Ennek PCWolrd szerint, cég webshopja (ahol vettem) szerint, és sok más oldal szerint is 3,2 GHz-es procija van, 2Gb videokártyája. Nyitom a vezérlőpultot, és agy*aszt kapok: 2,10 GHz-es processzor. Nézem aidaban. 512Mb videokártya, és 4x egymás alatt: 2096GHz processzor (elv 4 magos).
Nem vagyok számítógép zseni, lehet csak el*asztam vmit. Vagy lehet vmilyen drivert nem raktam fel? mert nem volt rajta windows, én raktam rá. Légyszi segítsetek!
Támogatja a processzorod a 64 bites operációs rendszert.
#10-nél a pont. Miért pörögjön és zabáljon a proci maxon, ha az Aida futtatásához elég a kevesebb kraft is?
Mondjuk az is fura, hogy visszavették és adtak másikat. Vagy ők sem értenek hozzá v. nem akarták győzködni a "kedves" vevőt.
nem adtak másikat. visszaadták a pénzem, és egy másik boltban vettem a következőt.
Egyébként köszi a lepontozgatást... Lehet hogy nektek hülye kérdés, de nem mindenki ért ám a gépekhez! És ne keverjétek ide az aida futtatását. Az egy rendszerinfó program. de pl egy dying light megdolgoztatja a gépet
#1-nek nagyon köszönöm a tippet a rendszerinfóhoz! Kiderült, h 2 videokártyám van (vagy mi a rák). Az egyik 2Gb-os, a másik meg 512Mb gyorsítótár v mi. És az AIDA64 az 512-eset írta ki.
De az mit jelent, hogy 4 magos, 2,10GHz-es proci? 4Db 2,10 GHz-es van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!